Segitseg! Elveteltem?
Ma reggel nagyon elkezdett fajni a hasam,majd vereztem,epp hogy jott valami.Es most nem ertem mitortent,azota nagyon faj a hasam es nem mulik el.
Nagyon felek.
Koszonom a valaszokat,mar bentvagyunk a korhazba mar minden elokeszuletben van.Bent kell fekudnom,kaptam gyogyszert de rengeteg pihenest irtak elo,nemsokara megyek minden kivizsgalasra.
Remelem semmi baja a babanak,remelem minden rendben es megse erzi.Csak ne tortenjen semmi.
Mindenkinek telleg koszonom.De majd irok
Na semmi baj,sokat dolgoztam ezen a heten es ez miatt tortent,a babanak semmi baja,kibirt mindent.3-4 napig bent kell lennem,de igen csak wc-re mehetek ki.Semmi izgulas,stresszeles semmi ilyesmi.
Meg persze tul sokat stresszeltem.Es meddig kellett fekudnod?
Es koszonom az erdeklodest.majd meg irok mi tortent.
Orulok h rendben vagytok.
En irtam h tesomat is bevitte igy a mento, o 10 napot volt bent. De neki hematoma volt es az mi fel nem szivodott addig nem johetett ki. Ja meg a mehlepeny erintette a mehszajat es az amig el nem "vandorolt" szigoru fekvves volt. 20.hetre rendbe jott. Most 28 hetes.
Pihenj te is sokat. Akkor rendben lesz minden.
Koszonom,ohh szegenyke,boldog babavarast neki!
En is remelem minden rendben van es remelem semmi baj nem lesz.
Azt hiszem azt mondta nem nagyon birtam oda figyelni a fajdalomtol.
Koszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!