Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segitseg! Elveteltem?

Segitseg! Elveteltem?

Figyelt kérdés

Ma reggel nagyon elkezdett fajni a hasam,majd vereztem,epp hogy jott valami.Es most nem ertem mitortent,azota nagyon faj a hasam es nem mulik el.

Nagyon felek.

2014. jún. 6. 08:07
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat,mar bentvagyunk a korhazba mar minden elokeszuletben van.Bent kell fekudnom,kaptam gyogyszert de rengeteg pihenest irtak elo,nemsokara megyek minden kivizsgalasra.

Remelem semmi baja a babanak,remelem minden rendben es megse erzi.Csak ne tortenjen semmi.

Mindenkinek telleg koszonom.De majd irok

2014. jún. 6. 09:21
 12/21 anonim ***** válasza:
Nagyon orulok, hogy bent vagy!!!Minden rendben lesz!!!!nem akarok omoskodni, de nekem anno ebben a helyzetben az orvos azt mondta, hogy csala wcre mehetek ki, amugy szigoru nyugi es fekves... most 4 eves a kisfiam! szobaban mindeki verezgetes miatt volt bent, es mindenkinek megmaradt a babaja, utana tartottuk minimalisan a kapcsolatot. Irja majd!Vigyazz magatokra! :)
2014. jún. 6. 09:50
 13/21 A kérdező kommentje:

Na semmi baj,sokat dolgoztam ezen a heten es ez miatt tortent,a babanak semmi baja,kibirt mindent.3-4 napig bent kell lennem,de igen csak wc-re mehetek ki.Semmi izgulas,stresszeles semmi ilyesmi.

Meg persze tul sokat stresszeltem.Es meddig kellett fekudnod?

Es koszonom az erdeklodest.majd meg irok mi tortent.

2014. jún. 6. 10:37
 14/21 anonim ***** válasza:

Orulok h rendben vagytok.

En irtam h tesomat is bevitte igy a mento, o 10 napot volt bent. De neki hematoma volt es az mi fel nem szivodott addig nem johetett ki. Ja meg a mehlepeny erintette a mehszajat es az amig el nem "vandorolt" szigoru fekvves volt. 20.hetre rendbe jott. Most 28 hetes.

Pihenj te is sokat. Akkor rendben lesz minden.

2014. jún. 6. 11:35
 15/21 A kérdező kommentje:

Koszonom,ohh szegenyke,boldog babavarast neki!

En is remelem minden rendben van es remelem semmi baj nem lesz.

2014. jún. 6. 11:40
 16/21 A kérdező kommentje:
Es meddig fogok verezni?
2014. jún. 6. 13:26
 17/21 anonim ***** válasza:
Doki mit mondott mitol a verzes? Vmi miatt csak verzel. Hematoma?
2014. jún. 6. 13:54
 18/21 anonim ***** válasza:
kb 3-4 napig vereztem
2014. jún. 6. 13:58
 19/21 A kérdező kommentje:

Azt hiszem azt mondta nem nagyon birtam oda figyelni a fajdalomtol.

Koszi

2014. jún. 6. 14:01
 20/21 anonim ***** válasza:
Én legutóbb 5 napot voltam bent, kb. 1,5 órán át tartott a vérzés, de mint írtam ömlött és óriási darabok jöttek egyben. A doktornő nem is látott sok esélyt, de a baba azóta is jól van. Nekem pedig azóta is pihenés. Már több mint 1 hónapja volt ez előtte is volt 2x, a hematóma mérete sajnos még mindig akkora folyamatosan barnázok 1-2 cm-s darabokban ürül a két nagy kiterjedésűből jelenleg sok kicsi van 8x4 cm területen. Amíg el nem múlik fekvés, pihenés amennyit lehet, persze ezt egy 14 hós mellett nehéz megoldani, de minimális amit csinálok itthon. Amit még tudok javasolni de biztos adnak a kórházban magnézium nagy adagban és rutascorbin ez erősíti az érfalakat még mindig napi 3x2-t szedek mindkettőből. Ha hazaengednek is szigorúan tartsd be a pihenést míg el nem múlik ne emelgess, ne hajolgass, csak fürdeni, wc-re és enni kelj fel Kitartás minden rendben lesz, előző terhességem alatt is volt hematómám nem lett baj.
2014. jún. 6. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!