Gyomorégésre mit javasolnátok?
Figyelt kérdés
Nem émelygek, nem hányok, de ég a gyomrom. Ez normális amúgy? Mit szedjek?
6+5km
2014. jún. 5. 22:58
1/10 anonim válasza:
Sajnos előfordul. ha nem akarsz rögtön Rennie-vel vagy Gavisconnal kezdeni, akkor megpróbálhatod a sós ropikat.
2/10 anonim válasza:
Normális! Egy kanál kristály cukor és jól leszel.
3/10 anonim válasza:
Jah, és pl. hideg tej, hideg joghurt és fagyi is lehet, hogy megnyugtatja.
4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm, megyek is tejet inni :)
2014. jún. 5. 23:01
5/10 anonim válasza:
Salvus víz! Borzasztó az íze, de nekem használt. Egész terhesség alatt égett a gyomrom és a salvus volt az egyetlen ami elmulasztotta.
6/10 anonim válasza:
Szerencsések vagytok :)
Én végig próbáltam minden itt felsorolt dolgot, sőt odafigyeltem, hogy mit eszek és mennyit és mikor, de semmi nem használt. Mióta rávettem magam, hogy rennie-t szedjelk azóta minden rendben.
7/10 Roberta77 válasza:
Nekem is rettenetesen égett tegnap a gyomrom :-(
Pici szódabikarbónát tettem vízbe és lehúztam.
Az íze borzalmas :-D a hatás azonnali ;-))
Üdv. 22hkm
8/10 anonim válasza:
salvus víz, minden este 1.5 dl lefekvés előtt (étkezés után) 1,5-2 hétig. nekem elmúlt tőle, semmi más nem használt. ha meg napközben nagyon égne, esetleg egy pohár tej is megnyugtatja de az csak átmenetileg. Nekem a 8-10. hét között égett.
9/10 anonim válasza:
6-os vagyok. Most vagyok a 26. hétben és még mindig szenvedek, persze nem minden nap, de amikor előjön akkor nagyon :)
Ki kell próbálni minden felsorolt módszert mert mindenkinek más jön be. Kitartás :)
10/10 anonim válasza:
Salvus víz vált be nekem. Amúgy normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!