Okozhat valamit a babámnál az, hogy félrenyeltem?
Figyelt kérdés
21 hetes vagyok és cseresznyét majszoltam.Elég erősen elkezdtem köhögni,a könnyeim is kifolytak.Épp ma azon aggódom, hogy nem érzem mocorogni,erre még ez is.2014. jún. 5. 16:08
3/12 anonim válasza:
Sőt, ha lenyelted volna a magot, a gyereknek a szájából szedték volna ki.
Te az vagy, aki szerint a méhből kilökődik a beágyazódott petesejt, ha szexelnek?:D
4/12 anonim válasza:
Ne kezdjetek mar!!!! :D ha lenyelted a cseresznye magjat a gyereket kitolja majd a cseresznyefa a hasadbol.
5/12 anonim válasza:
de várj, akkor a fát is a köldökzsinóron át táplálja? mert akkor már 3 helyett eszik, erre gondolni kell:) viszont valóban kitolja majd a fa, de a gyökerei hogyan válnak el a méhtől? egyáltalán: a fa a méhben növekszik?
jaj, nem tudom. Kérdező, te hogy állsz a dologhoz?
7/12 anonim válasza:
a kérdező biztosan a disszertációvédésre készül, ezért nem jelentkezik. vagy?
8/12 anonim válasza:
Akkor megnyugtatlak: az UH idején pont aludt a gyerek. A doktornő, aki az UH-át végezte direkt megkért engem arra, hogy köhögjek párszor jó erőseket, direkt úgy, hogy beleremegjen a hasam is, hogy felébredjen a gyerek és meg tudja vizsgálni a másikm oldalát is. Szóval ennyi. Ha aludt, akkor max felébresztetted.
9/12 anonim válasza:
3 hétig kb. fuldokló köhögés gyötört terhesség alatt. Annyira, hogy izomlázam lett a hasamban. Semmi baja nem lett a babámnak...
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ a két utolsónak.
A többieknek: ti Idiótàk!! Ha ti is veszélyeztetett terhesek lennétek a teherbeesés napjától kezdve és azon kéne nap,mint nap aggódnotok,hogy csak szét ne repedjen a méhetek és sikerüljön vele egy egészséges gyereket kihordanotok,nem mòkàznátok ezen annyira!!
2014. jún. 8. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!