Öntsetek belém lelket kérlek? Második babámat hordom túl éppen, és nagyon félek a szülésindítástól?
40+3 hetes kismama vagyok, második babánkat várom. Első babánknál 41+2 naposan indították a szülést, végig emelték az oxit, brutális fájásaim voltak, de 12 óra után sem tágultam, így megcsászároztak...sajnos nagyon rossz élményként gondolok vissza a szülésre, főleg azért, mert kb 3 órán keresztül ment a huzavona, hogy most császár legyen-e vagy sem, miközben nekem egymást érték a fájások, és két fájás között már volt, hogy elájultam...
Most 40+3 hetes vagyok, és ha nem indul be magától a szülés, akkor legkésőbb betöltött 41. héten ugyanígy indítani fogják, annak ellenére, hogy már sokszor kértem, hogy az előzmények miatt császározzanak meg. Sajnos ebben a kórházban nem támogatják ezt ezek szerint. Nagyon szeretném, ha beindulna magától, félek ettől az egész oxis horrortól, szeretném átélni, hogy milyen az, amikor a baba dönt arról, hogy itt az idő, elfolyik a magzatvíz stb...de úgy érzem, hogy kezdek rágörcsölni a témára...
Kérlek Titeket, valahogy biztassatok, ha van időtök, energiátok, írjatok, előre is köszönöm!!! :)
Jajjj, én nagyon drukkolok, azt hiszem írtál már egy kérdést, oda is írtam, én voltam a szülésznŐ válaszoló.
remélem megreped a burok, vagy beindulnak a fájások, nagyon szurkolok!
/szex esetleg? van, hogy segít... persze, csak ha nem vagy eltiltva!!!/
Forró fürdő segíthet, esetleg lépcsőzés? De erről megoszlanak a vélemények, hogy szabad-e? Nagy sétákat mindenképp javaslok.
Bíztatásul: nincs 2 egyforma szülés.:) Hátha most máshogy lesz, még ha indítják is.
Esetleg másik kórház, ahol vállalják a császárt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!