Miert nem mutatta ki? Hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
Elmentem a dokimhoz vizsgalatra,mert 2 honapja nem volt meg,kiderult hogy 9 hetes terhes vagyok,amirol nem tudtam,nem sok jelet mutatott magarol.Csinaltal minden heten terhessegi tesztet ,de negativak lettek.1 pozitiv lett,de a tobbi negativ.2014. jún. 4. 22:43
1/4 anonim válasza:
Hát akkor végülis kimutatta, nem?
2/4 anonim válasza:
Ennek az igazi okát nehéz kideríteni, hogy miért nem mutatta ki a teszt. Csak tippelni lehet, hogy valószínűleg túl alacsony volt a hcg szinted, mert arra igen kicsi az esély, hogy a tesztek voltak selejtek. Az meg nem ritka dolog, hogy az ég világon semmilyen tüneted nincsen. Annak idején, mikor a lányomat várta én se vettem volna észre, hogy babát várok, ha nem marad el a havim. :)
3/4 A kérdező kommentje:
1.valaszolo igen kimutatta,csak nem ertem hogy miert nem mitatja ki.
2014. jún. 5. 09:49
4/4 A kérdező kommentje:
2.valaszolo koszonom.Biztos nem voltak selejtesek ezt en se gondolom.Igen azt mondta a doki,hogy keves hcg szintem,azon lepodtem meg hogy ennyire!!
Tunetkent inkabb csak a reggeli hanyinger,meg a vizelesi inger van ennyi,semmi tobb.Ezert nem sejtettem semmit,de az elmaradt 2 honap mensi miatt igen.
2014. jún. 5. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!