Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azt mutatta a teszt hogy...

Azt mutatta a teszt hogy pozitív és az orvos is azt mondta hogy terhesség és minden rendben van! Mégis már a második hónapban is megjött! Miért?

Figyelt kérdés
Van aki rendesen menstruál tehesség alatt?2 szer is rendesen!Van más is így vagy baj van?
2008. febr. 20. 12:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg észre kellene vegyed a változást,vagy mennyiségben, vagy állagban, színbem,mert sokaknak az elején megvan rendesen, de azért valami különbség van.Én azt mondanám neked, menj vissza a dokihoz, és kérd ki a tnácsát,lehet ír fel neked gyszert, hogy ne vérezzél.És a legfontosabb, hogy ne idegeskedj!
2008. febr. 20. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én már több embertől is hallottam, hogy menstruáltak terhességük alatt, igaz, hogy kevesebb volt a mennyisége és inkább barnásabb.

Neked olyan mint szokott?

2008. febr. 20. 12:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Az elozo terhessegem alatt nekem is megjott,de sokkal kevesebb,es talan ha ket napig volt meg,es nem az a tiszta ver,hanem inkabb olyan mint amikor mar mulik el.

Viszont a baratnommel beszelgettunk valamelyik nap,es O meselte,h neki mind a ket gyerekkel az elso 1-2 honapban megvolt,es normailsan,olyan volt mint a rendes mensi.

De azert szeritnem is,h megnyugodj menj vissza az orvosodhoz,mert a baratnom meselte,h O vmi kupot kapott es meg melle vmi gyogyszert is,h nehogy vmi baj legyen.

Boldog babavarast kivanok.

11 hetes kismama

2008. febr. 20. 12:56
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem olyan mint szokott! 2 napig barnázás 2 napig vérzés de ez is inkább sötétebb, de a mennyisége nem kevesebb!

Anyu is menstruált velem 3 hónapig,ez örökölhető?

2008. febr. 20. 13:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem olyan, mint a rendes mensid, és barnásabb, akkor szerintem nem kell aggódnod, van aki végig barnázgat mensi idejében.

De tényleg jobb, ha beszélsz az orvossal, az a biztos.-)

Ne agggódj..

2008. febr. 20. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!