Mennyire szükséges a fogászat, ha nem is fáj a fogam?
A kiskönyvben van egy rész amit a fogorvosnak kell kitölteni, elmész, ránéz a fogaidra, ha talál lukasat akkor is kitölti a kiskönyvedet hogy jelen voltál, látott. Ha azt mondja hogy menj vissza kezelésre, de te nem mész mert félsz vagy nincs kedved akkor nincs semmi.
Első terhességem elején elkezdtem járni hogy megcsináltatom a lukas fogaimat, 3-at megcsinált, a maradék 1-el nem volt kedvem elmenni. Senki nem szólt semmit, az én dolgom volt. De a kiskönyv miatt elkell menni.
A szüléstől nem rettegsz!? A fogorvosi kezelés annyira fáj mint a nőgyógyászati vizsgálat, viszont szülésnél azt mondod majd inkább elmész 100x fogorvoshoz, mint szülni!
A lényeg, menj el, mert terhesség alatt nagyon romlanak a fogak, s ha most nem teszik rendbe, utánna fogatlan Anyuka leszel, ami nem túl szép látvány.
Sosem tudni két fogad között nem-e romlik, amit te nem látsz, fogkő....
Most ingyenes, érdemes megcsináltatni!
Minap eladtam vaterán egy kisruhát. Hívott a vevő, hogy jön érte, kellemes hangja volt, egy szép igényes ruhát vett, gondoltam igényes nő lesz, erre, elől minden második foga ki volt rohadva...
Undorító volt!
Megvan az emberek véleménye az elhanyagolt nőkről!
Köszönöm a vàlaszokat!
Az elhanyagolt nő azért erős, soha nem volt problémàm a fogammal, ismeretlen számomra minden kezelés, ezért félek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!