Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sokszor feszül egy ökölnyi...

Sokszor feszül egy ökölnyi helyen a méhem. Mi lehet?

Figyelt kérdés

Amikor keményedik a méhem,akkor az egész kő kemény. De ami furcsa, hogy általában jobb oldalon egy ökölnyi keményedés a köldököm vonalában van és az nagyon feszül. odateszem a kezem, simogatom és eltűnik.

Lehetséges a Babám fészkelődik? Elég kellemetlen érzés.

21.hetes kismama vagyok

2008. júl. 30. 13:39
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem a baba nyomja ki magát. én is érzek hasonlót.
2008. júl. 30. 14:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én 23 hetes vagyok, de az én babám is produkál ilyeneket. Hol itt, hol ott dugja ki valamijét. Néha bizony kellemetlen érzés, de ha neki jó, csinálja. Nekem nem megy el onnan, ha simogatom, hanem még jobban kifeszíti magát. Ilyenkor nagy helyük van még, és bukfenceznek, úszkálnak. Boldog babavárást!
2008. júl. 30. 16:05
 3/3 A kérdező kommentje:

Beszéltem egy ismerősömmel és ő is megerősítette a gyanúm. lehet azért érzem kellemetlennek,mert nagyon vékony a hasfalam.12. hét óta érzem a mocorgását, ami napról napra intenzívebb,de ez a dudorodás csak 1 hete van....

Köszönöm a válaszokat és mindenkinek Boldog Bébyvárást kívánok:)

2008. júl. 30. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!