Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányingerem van a Gravidától,...

Hányingerem van a Gravidától, pedig még nem is vagyok terhes. Veletek is volt ilyen? Mit szedjek helyette?

Figyelt kérdés
Szimpatikus volt, mert magyar és ebben volt a legtöbb vitamin.

2014. jún. 3. 22:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Folsavat szedjèl attól nincs hányinger és az a legfontosabb terhesség elött.A terhes vitaminnal ráérsz a fogantatás után.Nekem egyiknél sem ajánlotta az orvos....

3 gyermekes.

2014. jún. 3. 22:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A gravidától sok mindenkinek van.Szedjél Ladevitet,attól nem lesz.
2014. jún. 3. 22:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Mi is babát tervezünk én nem szedek semmi vitamint. Május 20.-án volt meg a nem várt mondjuk az nálam semmit nem jelent terhesen is megvolt a 9. Hétig (ezzel nem ilyesztegetni akarlak) de sajnos a 10.hétben el is ment a babám :(

Most ugyan olyan érzésem van mint akkor volt gondoltam h most szedni fogok Gravidát de eddig nem jutottam el odáig :)

Bocsi h ezt úgy irtam ide h nem is a kérdésre válaszolok de ha baba jönni szeretne úgy is jön ;) de kívánom h hamar sikerüljön :)

2014. jún. 3. 22:35
 4/8 anonim ***** válasza:

A Gravidától nekem is hányingerem volt, akkor még szintén nem voltam terhes.

A folsav a legfontosabb (főleg a legelején), de szedhetsz mellé E-vitamint.

2014. jún. 3. 23:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Bőséges étkezés közben vedd be, így nem lesz hányingered.
2014. jún. 4. 00:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Este, vacsi után kell bevenni és akkor nem lesz!
2014. jún. 4. 09:06
 7/8 Margit84 ***** válasza:
Már többen is írták, de szerintem a lényeg, hogy véletlen se üres gyomorba, hanem valamelyik étkezés után vedd be. Nekem nem volt még vele így gondom. Hányingerem ami volt az nem ez miatt.
2014. jún. 4. 09:35
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mentek a zöld kezek! :)

Lefekvés előtt szoktam bevenni. Ezt a dobozt még beszedem, aztán szerintem másra váltok.

2014. jún. 4. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!