Miért nincs étvágyam?
9 hetes terhes vagyok,egyszerüen nem tudok enni,mindentöl rosszul vagyok,föleg a hustermékektöl,meg joghurttol.
csak vizet tudok inni,meg gyümölcs.
mi lehet a baj?
Az, hogy teres vagy! Mi más lenne a "baj"???
Ez teljesen normális velejárója.
Egyed akkor a gyümölcsöt, és próbáld a joghurtot.
Ha szedsz terhe vitamint ne aggódj, a babádnak nem lesz baja.
Ez kb.12 hetes korban elmulik.
26 hetes kismami
Nyugodj meg nincs semmi baj! Ez együtt jár a terhességgel.Idővel majd csökkeni fognak ezek a tünetek. A baba így is jut elég táplálékohoz, ne izgulj! Boldog babavárást.
21 hetes kismama
Én most 15 hetes vagyok. Az első 3 hónapban ugyanígy voltam én is. Aztán egyre többmindent megbírtam enni. Bár a húsféléket még most sem nagyon kívánom.
Azt olvastam az egyik oldalon, hogy néhány kutatás szerint ez azért van, mert a szervezet így védekezik a "mérgezések" ellen, hogy elutasítja a veszélyesebbnek tartott élelmiszereket.
Lehet, hogy van benne valami...?
A lényeg, hogy ne aggódj emiatt! A gyümölcs és a folyadék nagyon fontos! Talán ezért van, hogy ezt a legtöbb kismama bírja enni. Az elején szinte ezeken éltem. Amit még javaslok: Egyél gyakrabban, keveset!
Abban biztos lehetsz, hogy a babád így is remekül érzi magát!!!:-)
Gratulálok és boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!