Mikor mutatja ki terhességi teszt a terhességet? (Többi lent)
A legtöbb már a 12napos terhességet is kimutatja! Szóval vegyél tesztet aztán hajrá! :)
Ami a többit illeti nekünk is csak úgy jött a baba! Nem készültünk rá! És nálam az abortusz az tabu.... Azóta már kétéves nagyfiu!! :)
Gratulálok nektek! :) Mi is nagyon szeretnék kisbabát, csak páromnak és nekem sincs normális keresetünk viszont ebből a szempontból nagyon maximalisták vagyunk. Szeretnénk mindent megadni a picinek, de így sajnos nincs miből... :(
A másik gond az lenne, hogy 2 hete borzasztóan fáj a jobb mellem. A balnak szinte semmi baja, kicsit feszül, de a jobb 10szeresére van dagadva és fel akar robbanni.... Ez mitől lehet? :/
Köszönjük! :)
Hát nem tudom nekem mind a kettő így reagált a terhességre!! Lehet annak a jele... De lehet valami baj van... Vegyél tesztet ha negatív menj orvoshoz.. :/ :)
Aznap amikor nem vartam a menstruaciomat akkor delutan teszteltem egyet. :-)
Ilyen volt akkor. :-)
Ha annyi ideje kesik es nem jon meg akkor csinalj egy terhessegi tesztet. Ki kellene mar mutatnia.
16 hos kiscsaj anyukaja. :-)
Szerintem tesztelj!
Már kimutatja, ha terhes vagy! A mellfeszülés a terhesség egyik korai jele. Nekem is csak az egyik lett teltebb, a másik picike :) 7 hetes vagyok és még mindig nincs más látható tünetem, csak én látom a cicit nagyobbnak.
Majd írd meg, hogy mi lett az eredmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!