Szerintetek is minden remény elveszett, és műteni kell? teljesen magam alatt vagyok!
11-es és nem mondták, hogy le van maradva? Mert 8+3 hetesen voltam múlt héten uh-n és 12 mm-t mért, és azt mondta, hogy hát menjek 3 hét múlva kontrollra, mert kicsi, és addig védőnőhöz se menjek el. Úgyhogy a 12 mm-el 7 hetesnek írt a papírra.... valahol meg láttam, hogy ez a tól ig határban nem a plafon méret 8 hetesen, de azért nem is az alja... én már nem tudom mi az igazság ezekkel a méretekkel és mi a jó...
Kedves Kérdező! Egy orvos nem orvos az én szememben egy ilyen helyzetben mint a tied. Minimum még egy orvossal megnézetném magam a helyedben, de az biztos, hogy nem engedném, hogy műtsenek!!!
Én a Te helyedben ma elmennék egy másik orvoshoz. Valami megbízható dokit keress, aki szintén meg tud nézni UH-val. Nem engedném az elmondottak alapján a műtétet.
Majd írd meg mi történt veled!! Drukkolok!
Semmiképp ne műttesd meg magad, amíg meg nem vizsgál egy másik orvos!!!! Azt a szonográfus nőt meg jól elküldném melegebb éghajlatra!
Menj el magánrendelésre! Drukkolunk!
Írd meg, hogy mit látott az orvos!
Nekem egy hétfői napon mondta a doki, hogy igen lassan fejlődik, reméljük hogy nem allt meg. Nem akar elkeseriteni azt mondta, de visszahív egy uh-ra kov hétre es utana Megbeszéljük a továbbiakat, műtét vagy védőnő...
Nem bírtam magammal es csüt reggel elmentem masik uh dokihoz es mar ott dobogott a szíve.
A méretekre nem emlékszem fejből de kora délutánra szívesen megnézem, ha erdekel.
Jaj- szegényke, nagyon sajnálom.
Akkor ezek szerint mégis szükséges volt a műtét.
Sajnálom! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!