Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek is minden remény...

Szerintetek is minden remény elveszett, és műteni kell? teljesen magam alatt vagyok!

Figyelt kérdés
Elvileg 7hetes vagyok,két hete az orvos csak üres pici petezsákot látott,pénteken egy 9 mm-es petezsákot,benne szikhólyagot,csütörtökön kellett vna mennem kontrollra,de ma minimálisan elkezdtem barnázni,elmentem újra,ott láttak már egy 4mm-es embriót,de szívpulzálás nem volt,ezért a szonográfus nő azt mondta,hogy reggel menjek be a kórházba,és megműtenek,mert már kb 2centisnek kéne lenni a babának.a barnázás nagyon enyhe,csak inkább pisiléskor látom.,igaz 3x1utrót használok.nem kéne inkább várni a műtéttel?teljesen magam alatt vagyok!:'(
2014. jún. 2. 20:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nekem 8+4 hetesen volt 14 mm a pici babám.
2014. jún. 2. 21:16
 12/22 anonim ***** válasza:
Nehogy hagyd holnap hogy megműtsenek! Nekem 6 hetesen 5 naposan csak petezsák volt. 2 hét múlva meg már szívhang is. Azóta is megvan a 2 hét lemaradás. 22 hetes vagyok most. Én legalább 1 hetet várnék. Ha vetélés akkor akár magától is megondulhat addig, ha meg nem az akkor 1 hét alatt rengeteget nőhet.
2014. jún. 2. 21:18
 13/22 Margit84 ***** válasza:

11-es és nem mondták, hogy le van maradva? Mert 8+3 hetesen voltam múlt héten uh-n és 12 mm-t mért, és azt mondta, hogy hát menjek 3 hét múlva kontrollra, mert kicsi, és addig védőnőhöz se menjek el. Úgyhogy a 12 mm-el 7 hetesnek írt a papírra.... valahol meg láttam, hogy ez a tól ig határban nem a plafon méret 8 hetesen, de azért nem is az alja... én már nem tudom mi az igazság ezekkel a méretekkel és mi a jó...

Kedves Kérdező! Egy orvos nem orvos az én szememben egy ilyen helyzetben mint a tied. Minimum még egy orvossal megnézetném magam a helyedben, de az biztos, hogy nem engedném, hogy műtsenek!!!

2014. jún. 2. 22:13
 14/22 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben vérvétel is szokott lenni, majd pár nap múlva kontroll labor. Nem csak az uh alapján döntenek. Neked volt laborvizsgálat?
2014. jún. 2. 22:59
 15/22 anonim ***** válasza:

Én a Te helyedben ma elmennék egy másik orvoshoz. Valami megbízható dokit keress, aki szintén meg tud nézni UH-val. Nem engedném az elmondottak alapján a műtétet.

Majd írd meg mi történt veled!! Drukkolok!

2014. jún. 3. 07:50
 16/22 anonim ***** válasza:

Semmiképp ne műttesd meg magad, amíg meg nem vizsgál egy másik orvos!!!! Azt a szonográfus nőt meg jól elküldném melegebb éghajlatra!

Menj el magánrendelésre! Drukkolunk!

Írd meg, hogy mit látott az orvos!

2014. jún. 3. 09:34
 17/22 anonim ***** válasza:

Nekem egy hétfői napon mondta a doki, hogy igen lassan fejlődik, reméljük hogy nem allt meg. Nem akar elkeseriteni azt mondta, de visszahív egy uh-ra kov hétre es utana Megbeszéljük a továbbiakat, műtét vagy védőnő...

Nem bírtam magammal es csüt reggel elmentem masik uh dokihoz es mar ott dobogott a szíve.

A méretekre nem emlékszem fejből de kora délutánra szívesen megnézem, ha erdekel.

2014. jún. 3. 11:32
 18/22 anonim ***** válasza:
Ennyi idős terhességnél nem kell sietni a műtéttel. Nyugodtan ráérsz még 1-2 hetet várni. Semmi nem fog történni, esetleg beindulhat a vetélés magától legrosszabb esetben... Várj egy hetet és menj vissza az orvoshoz. A szonográfus nem orvos csak asszisztens.
2014. jún. 3. 13:28
 19/22 A kérdező kommentje:
Megnézett még két orvos,volt uh is,és megerősítették,hogy elhalt a terhesség.délelőtt műtöttek.padlón vagyok.:'(
2014. jún. 3. 14:25
 20/22 anonim ***** válasza:

Jaj- szegényke, nagyon sajnálom.

Akkor ezek szerint mégis szükséges volt a műtét.

Sajnálom! :(

2014. jún. 3. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!