Szerintetek is minden remény elveszett, és műteni kell? teljesen magam alatt vagyok!
Figyelt kérdés
Elvileg 7hetes vagyok,két hete az orvos csak üres pici petezsákot látott,pénteken egy 9 mm-es petezsákot,benne szikhólyagot,csütörtökön kellett vna mennem kontrollra,de ma minimálisan elkezdtem barnázni,elmentem újra,ott láttak már egy 4mm-es embriót,de szívpulzálás nem volt,ezért a szonográfus nő azt mondta,hogy reggel menjek be a kórházba,és megműtenek,mert már kb 2centisnek kéne lenni a babának.a barnázás nagyon enyhe,csak inkább pisiléskor látom.,igaz 3x1utrót használok.nem kéne inkább várni a műtéttel?teljesen magam alatt vagyok!:'(2014. jún. 2. 20:34
1/22 anonim válasza:
Het hetesen 20 mm-es embrio? A szonografus erosen el van tevedve. Ha het hetes vagy, akar meg jo is lehet a 4 mm-es embrio, bar szivpulzalasnak mar lennie kellene. Viszont ket het alatt fejlodott a terhesseg. En meg varnek egy hetet es keresnek egy megbizhatobb orvost/szonografust.
2/22 anonim válasza:
Ilyen esetben nem szoktak kontroll ultrahangot csinálni? Mármint mielőtt megműtenének.
Én holnap még elmennék egy magánorvoshoz, akiről tudom, hogy jó Ultrahanggal dolgozik. Két orvos véleményére jobban lehet adni.
3/22 A kérdező kommentje:
Elvileg műtét előtt lesz ultrahang,de most egy nap alatt annyi minden változàs nem hiszem hogy lesz.de péntek óta nőtt 4mm-esre.pénteken még csak szikhólyag volt.
2014. jún. 2. 20:45
4/22 anonim válasza:
1 nap alatt is óriásit fejlődhet! Sőt, akár egy pillanat alatt is. Hiszen a szívhang is egyszercsak megjelenik, és onnantól már pulzál az a pici szívecske. Én biztosan elmennék egy nagyon megbízható magándokihoz. Minden pénzt megérne!
5/22 anonim válasza:
Ha nőtt, akkor fejlődik. Én is a kórház előtt magándokihoz mennék, ha ő is javasolja akkor úgy be a kórházba.
6/22 anonim válasza:
Nekem 8hetesen és 3naposan volt 19mm!
7/22 anonim válasza:
Én is 7 hetesen mentem,ekkor uh szerint 5 hetes állapotot láttak, azaz szinte semmit, de még adtak 2 hetet, ekkor már volt szívhang is, nőtt is, és minden rendben volt. Ekkor, 9 hetesen felelt meg 7 hetesnek, késői peteérés lehetett. Szerintem is menj másik orvoshoz is, még lehet remény. Tudom, milyen érzés, drukkolok neked.
8/22 anonim válasza:
Szerintem semmiképpen ne engedd még! 4 mm embrió kb. 6 hetes (valószínűleg később fogant). 6 hetesen pedig nem mindig van szívhang. Szerintem ok a babád! Legalább 1 hetet kellene még várni, egy hét alatt látszik, hogy fejlődött-e ill. lett-e szívhang.
9/22 anonim válasza:
4-es vagyok. Én tudok Neked írni friss adatokat. Én is 7 hetes vagyok. Múlt héten csütörtökön 6 hetesen és 3 naposan voltam a dokimnál, akkor 20 miliméteres petezsákban 3 mili hosszú embriót látott. Szval azok alapján, amiket leírtál, eddig szépen fejlődött a babád. De mivel nem vagyok orvos, mindenképp menj el egy magándokihoz!
10/22 anonim válasza:
Ilyenkor mikor ennyire az elején vagy a kicsi gyors iramban nő!! Szóval semmiképp ne menj el!! Keress egy másik dokit aztán várj egy hetet ha nem nő ez idő alatt akkor sajnos muszály lesz... De ne add fel ilyen hamar!!! Egy nap alatt is nőhet a kicsi! És mint ahogy írták az hogy nekem x napon volt meg utoljára nem azt jelenti hogy akkor fogant a baba!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!