Ha elfolyik a magzatvíz, mennyi a max idő, amit károsodás nélkül kibír odabent a baba?
vagyis hány perccel/órával utána esedékes a szülés?Minidig megindul magától?És az összes víz egyszerre elfolyik?
csak kíváncsi vagyok,még nagyon korán vagyunk ehhez a 19+3hetünkkel
Szerencsére ő nem egy kis halacska, hogy ne bírja víz nélkül :)
Hajnalban felkeltem, hogy kimenjek pisilni, majd olyan érzésem volt, mint amikor megjött a havi, kimentem vissza a mosdóba, de semmi különösebbet nem vettem észre, visszafeküdtem aludni, de rá 10percre elkezdett csorogni a víz. Elindultunk befele a kórházba, de folyamatosan folyt, bent derült ki, hogy csak megrepedt a burok, a doki végig repesztette, akkor elfolyt a maradék is, vagy 2 liter :) és rá nem sokra már meg is volt a kisfiam.
Ja és a fájások ekkor még szinte sehol sem voltak, a doki indította meg, mert nagyon gyorsan tágultam.
Boldog újévet! Boldog baba várást, és könnyű szülést!
Szia,nekem a szülés előtt egy nappal már szivárgott a magzatvíz,óránként cseréltem a betétet!
Aztán hajnalban pisilnem kellett,akkor beindult,de nem az egész folyt el még akkor sem,még a doki burkot is repesztett!
18 órát volt babám magzatvíz nélkül!Fertőzést is kapott,amire 5 napig Augmentint adtak!
Minden jót Neked,Búék!
Szia!
Én este 11kor arra ébredtem,hogy minden tiszta víz az ágyban.Kimentem a mosdóba és dőlt belőlem a víz.Én már kórházban voltam,mert betöltöttem a 40ik hetet..Megvizsgáltak és azt mondták,hogy 24 órán belül meg kell szülnöm.Andris babám 12:15-re lett meg.Ugyanis a magzatvíz hiába folyt el,mert a fájások egyáltalán nem akartak jönni.Szerencsére minden gond nélkül zajlott.
Én még nem töltöttem be a 37. hetet, amikor arra ébredtem kedd hajnalban, hogy rúgott a drágám egy iszonyat nagyot, és rögtön folyni kezdett a magzatvíz. Semmi előjele nem volt, nem is fájt semmim.
Bent a kórházban megvizsgáltak, de alig volt nyitva a méhszájam. Méhszájtágító után sem sok történt, csak 4 óránként antibiotikumot kaptam a fertőzések elkerülése érdekében. Szerda reggelig szinte semmit sem tágultam, így infúzióval segítettek rá.
Így is lassan ment, de természetes úton, a 37. héten, komplikációk nélkül született meg a teljesen érett kisfiam.
Ja, és még akkor is folyt ki víz, amikor kibújt a babócám, pedig folyamatosan folyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!