Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek, tapasztalat...

Mi a véleményetek, tapasztalatotok a Gravidáról?

Figyelt kérdés
2014. jún. 1. 20:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az első babámmal is azt szedtem, most a másodiknál is azt szedem. Nekem bejött, soha nem volt tőle hányingerem, mondjuk én este szedtem be mindig mert általában akkor jut eszembe.
2014. jún. 2. 09:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bevált, a kevés és vékonyszálú hajam tök sok lett tőle, a fodrászom nem is akarta elhinni. Tuti h a vitamin okozta, mert amikor abbahagytam, akkor kezdte a hajam is elveszíteni a tartását. Én még most is szedek hetente 1-2 darabot hogy a hajam ilyen maradjon pedig már bőven nem kéne. Amúgy egyszer volt tőle hányingerem, amikor reggel éhgyomorra vettem be, utána odafigyeltem hogy csak kaja után és nem volt többet gond.
2014. jún. 2. 14:18
 13/13 anonim ***** válasza:
sugárba hánytam tőle. szuper volt.
2015. márc. 9. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!