Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet az hogy a babám...

Mitől lehet az hogy a babám kevesebbet mozog (a 34dik héten vagyok), normális ez?

Figyelt kérdés
Agodom hogy nincs e valami baja! Mult héten voltam orvosnál azt mondta minden rendben,ultfahangon is minden jo volt de pár napja kevesebbet mozog és nsm nagyon reogál ha beszélek,simogatom,tornázok! mi lehet?
2008. júl. 30. 10:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyrészt egyre kevesebb a helye, másrészt most melegebb van, ez rá is hathat. Ha mocorog, csak kicsit kevesebbet, mint eddig, akkor nincs miért aggódnod.

2008. júl. 30. 12:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Ne aggódj, az én picúrom frontérzékeny. Amikor időváltozás van, alig mozog. A melegben sem túl aktív. Nekik is vannak lustis napjaik. Ha nagyon nem tudsz megnyugodni, egyél ey kis csokit, és dőlj le kényelmesen. Nekem be szokott vállni.

Minden jót ! 35 hetes kismama

2008. júl. 30. 12:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Javítás: egy kis csokit, és válni. :)
2008. júl. 30. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!