Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miskolcon a Semmelweisbe kell...

Miskolcon a Semmelweisbe kell mennem 18 hetes UH-ra. Kell időpontot kérnem vagy előjegyzést? Esetleg csak odaállítok az AFP leletemmel és meg is UH-znak?

Figyelt kérdés
ha kell időpont,milyen számon érem el őket?
2014. máj. 31. 11:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem kell időpontot kérni, csak mész az AFP lelettel és megvizsgálnak.

Csak menj hamarabb kicsivel, inkább várj mert szeretnem nagyon-nagyon hamar lelépni. Van h 1 órát váratnak de lezavarnak Téged és be is fejezték a rendelést!

2014. máj. 31. 11:44
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi. és honnan tudom meg,h. mikor van rendelési idő? mert azt tudom,h. oda külön ajtón kell bemenni. gondolom külön rendelés van.
2014. máj. 31. 11:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt tudod hova kell menni pontosan?
2014. máj. 31. 11:48
 4/7 A kérdező kommentje:
igen,mert a lányommal oda jártam,de uh mindig magánban volt,csak az nst miatt ismerem a helyet.
2014. máj. 31. 12:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor jó ha tudod. Asszem déltől van. De lehet 1 órától. Most hirtelen passzolom, tesóm nem régen volt majd pontosan megkérdezem tőle és írok, én már nem emlékszem!
2014. máj. 31. 12:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Azt hiszem 12-13-ig van az osztályon (nem a főépületben), és sztem nem kell időpont. Én is jövő héten megyek, bár nekem azt mondta a dokim hogy hívjam fel és jön ő is gondolom.

De neked odaadták az afp leletet? mert nekem csak a kiskönyvembe írták be az eredményt.

2014. máj. 31. 16:49
 7/7 A kérdező kommentje:
még csak 12 hetes vagyok,egyébként a lányommal kézhez kaptam a leletet. gondolom neked a védőnőhöz küldték ki.
2014. máj. 31. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!