Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Még mindig fáj a hasam,...

Még mindig fáj a hasam, hétfőn hívom a dokim. Szerintetek normális ez? Aggódom nagyon!

Figyelt kérdés

Nem azzal van a probléma, hogy erősen fáj, csak húzódik és néha belenyilal, az a gondom, hogy az elmúlt napokban végig fájt. Néha kiegyenesedni is nehéz.

22 hetes vagyok.

2014. máj. 30. 16:27
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Írok mindenképp! :)

Sajnálom és kitartàst neked!

Holnap én is mindenképp bemegyek, mert nem jobb a dupla magnéziumtól egyelöre. :(

2014. máj. 30. 20:43
 12/25 anonim ***** válasza:
Én is írtam már.még csak 15 hetes vagyok, vasárnap látott orvos azt mondta lehet front, vagya bél játszadozik.zárt méhszájam volt.most elutazunk jó pár óra kocsival, rem. Minden ok és nálad is
2014. máj. 31. 13:45
 13/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Minden rendben, zàrt vagyok, baba is jól van, valósznínü front miatt van és napi 4x2 magnézium javasolt. :/

Ti jól vagytok?

2014. máj. 31. 16:06
 14/25 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Én 24 hetes vagyok és múlthét előtt szombat óta van nekem is ez a fájdogálás. Múlthét hétfőn voltam kórházba azt mondták nekem is hogy 3x2 magne b6, ha nem jobb 4x2 + kálcium + folsav. Na nem jo. Védőnőm szerint a pindurka nyom valami ideget ezért lehet ez. Sajna lehet végig kísér. Szigorú pihenésre és kímélésre vagyok utasitva. Holnap megyek a dokimhoz kontrollra kíváncsi vagyok mit mond. Első baba és fiú. Remekül van rugdos és én is zárt vagyok. Az idő is rátesz, nyugi átvészeljük :) néha megijedek de mondogatom magamba hogy semmi baj nem lesz :)

Alexandra

2014. jún. 2. 14:35
 15/25 A kérdező kommentje:

Alexandra kitartàst kívànok!

Nekem màra lett jobb, igaz a tegnapi napot végig feküdtem!

Neked mennyire fáj/fájt? Én mozogni is alig bírtam.

Próbàlok én is nyugodt maradni, de mindig úgy félek, hogy minden rendben legyen.

2014. jún. 2. 16:49
 16/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos tegnap beküldtek a kórházba bent tartottak. Kaptam 3 infúziót és 2x szteroidot injekcióba. Babyvel minden okés, az orvosok szerint bent marad a végéig :) a méh nyakam nem olyan vastag.A ctg fájásokat nem mutatott, a pocakom azért fáj legtöbbbyire mert a kis szerelmem nyomja az idegeket odabent, ez elkisér a végéig. Mára már azért jobb :)

Alexandra

2014. jún. 4. 06:29
 17/25 A kérdező kommentje:

Szia Alexandra!

Kitartàst neked! Nekem màr jobb a hasam, de vigyázok, ne terheljem túl magam.

Vigyàzz te is magatokra! Jelentkezz még majd, hogy mi újsàg! :)

2014. jún. 4. 07:16
 18/25 anonim ***** válasza:

Szió.

Hát sajnos tegnap kiderűlt hogy nyitva van a külső méhszájam :( 28.-30. hét előtt nem mehetek haza :( holnap leszek 25 hetes még csak :(

2014. jún. 5. 10:50
 19/25 anonim ***** válasza:
Alexandra voltam az előző
2014. jún. 5. 10:51
 20/25 A kérdező kommentje:

Sajnálom! :(

De ne aggódj! Rendben lesz minden!

Azóta is fáj vagy csak egyszerüen elkezdtél nyílni?

Kitartàst! És jelentkezz még hogy vagy!

2014. jún. 5. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!