Még mindig fáj a hasam, hétfőn hívom a dokim. Szerintetek normális ez? Aggódom nagyon!
Nem azzal van a probléma, hogy erősen fáj, csak húzódik és néha belenyilal, az a gondom, hogy az elmúlt napokban végig fájt. Néha kiegyenesedni is nehéz.
22 hetes vagyok.
Írok mindenképp! :)
Sajnálom és kitartàst neked!
Holnap én is mindenképp bemegyek, mert nem jobb a dupla magnéziumtól egyelöre. :(
Sziasztok!
Minden rendben, zàrt vagyok, baba is jól van, valósznínü front miatt van és napi 4x2 magnézium javasolt. :/
Ti jól vagytok?
Sziasztok.
Én 24 hetes vagyok és múlthét előtt szombat óta van nekem is ez a fájdogálás. Múlthét hétfőn voltam kórházba azt mondták nekem is hogy 3x2 magne b6, ha nem jobb 4x2 + kálcium + folsav. Na nem jo. Védőnőm szerint a pindurka nyom valami ideget ezért lehet ez. Sajna lehet végig kísér. Szigorú pihenésre és kímélésre vagyok utasitva. Holnap megyek a dokimhoz kontrollra kíváncsi vagyok mit mond. Első baba és fiú. Remekül van rugdos és én is zárt vagyok. Az idő is rátesz, nyugi átvészeljük :) néha megijedek de mondogatom magamba hogy semmi baj nem lesz :)
Alexandra
Alexandra kitartàst kívànok!
Nekem màra lett jobb, igaz a tegnapi napot végig feküdtem!
Neked mennyire fáj/fájt? Én mozogni is alig bírtam.
Próbàlok én is nyugodt maradni, de mindig úgy félek, hogy minden rendben legyen.
Szia!
Sajnos tegnap beküldtek a kórházba bent tartottak. Kaptam 3 infúziót és 2x szteroidot injekcióba. Babyvel minden okés, az orvosok szerint bent marad a végéig :) a méh nyakam nem olyan vastag.A ctg fájásokat nem mutatott, a pocakom azért fáj legtöbbbyire mert a kis szerelmem nyomja az idegeket odabent, ez elkisér a végéig. Mára már azért jobb :)
Alexandra
Szia Alexandra!
Kitartàst neked! Nekem màr jobb a hasam, de vigyázok, ne terheljem túl magam.
Vigyàzz te is magatokra! Jelentkezz még majd, hogy mi újsàg! :)
Szió.
Hát sajnos tegnap kiderűlt hogy nyitva van a külső méhszájam :( 28.-30. hét előtt nem mehetek haza :( holnap leszek 25 hetes még csak :(
Sajnálom! :(
De ne aggódj! Rendben lesz minden!
Azóta is fáj vagy csak egyszerüen elkezdtél nyílni?
Kitartàst! És jelentkezz még hogy vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!