Mióta terhes vagyok megromlott a kapcsolatom a párommal, mit tegyek?
Na ezt a kérdést én is írhattam volna. Pont ez volt nálunk, a hányingeres időszakban, sokkal ingerültebb voltam, és nagyon érzékeny. Folyton összevitáztunk, állandóan megsértődtem mindenen, amit akkor nagyon komolyan gondoltam. De utólag visszagondolva, nem lényes apróságok, túlreagált dolgok. A férjem nagyon figyelmes volt, de nem bírta egy idő után az állandó szekálást, vitákat, aztán nálunk is jött a csend, az egymás mellett éldegélés, de ahogy elmúlt a hányingeres időszakom (20. héten), úgy egyre jobb és jobb lett minden. És a baba érkezésére már újra minden rendben volt köztünk. Pedig már a különválást pedzegettük egy-egy heves vita után a terhesség elején, most meg (1,5 éves a babánk) szeretjük egymást, és figyelünk egymásra, és minden újra olyan mint volt. Nekünk már 3 gyermekünk van. Az első gyereknél a születése utáni hetek voltak húzósak, ott volt pár hét vitánk, aztán ott is beállt minden a normális kerékvágásba. A második gyereknél is a születés után volt nehezebb, a harmadik babánál letudtuk a terhesség elején :)
fel a fejjel, jobb lesz meglátod, csak nem szabad vitázni, próbálj meg úgy viselkedni vele, mintha semmi vitátok nem lett volna eddig, holnap kezdj új fejezetet!! Közeledj, először csak főzz neki kávét, vagy kérdezd meg mi volt a munkahelyén, aztán meg érintsd meg kedvesen, aztán másnap is és aztán is, és ha pár nap eltelik így, vita nélkül, ő is nyitni fog feléd. Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!