Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » ÁEK-ban melyik nőgyógyászt...

ÁEK-ban melyik nőgyógyászt javasoljátok?

Figyelt kérdés

Egyenlőre nem vagyok terhes,de tervezzük a babát,és nézelődünk a környéken(mivel nem rég költöztünk).

Először egy sima,vizsgálatra és rákszűrésre mennék csak.

Melyik dokit javasolnátok?

file:///C:/Users/Istv%C3%A1n/Downloads/i_sz_telephely_junius_2014.pdf

2014. máj. 29. 23:31
 1/6 anonim ***** válasza:

szia!

A saját C meghajtódról linkeltél valamit, azt így nem lehet látni.

Én Dr. Demjén Lászlóhoz jártam magánrendelésre, nála szültem idén februárban, semmi negatívumot nem tudok róla mondani, nagyon korrekt doki, mindent megtett, hogy megkönnyítse és meggyorsítsa a nem épp könnyű szülésemet.

Ami nekem még nagyon szimpi volt, hogy fiatal, és nem az a mézesmázos típus, hanem egyenesen elmond mindent.

Újpesten a Nőorvosi Centrumban van a magánrendelése:

[link]

2014. máj. 30. 06:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Ott igazából bármelyik dokit választhatod, mert szakmai szempontból mind kiváló.

Dr. Gulyás István, vele a két szülésemnél találkoztam, osztályos orvos, nagyon népszerű és jó fej. Ha nem lennék elégedett a saját dokimmal, őt választanám.

Dr. Bálint Koppány, fiatal, nagyon lelkiismeretes doki, de ő inkább a speciális esetekkel foglalkozik (veszélyeztetett terhes, ikerterhes stb.).

Dr. Szabó György Róbert, ő sebészként kezdte, utána lett szülész, szóval ha császározni kell, garantáltan szép lesz az eredménye. Van, akinek bejön a stílusa, és van, akinek nem. Én nagyon kedvelem, évek óta ő a dokim, a két szép fiam születését neki köszönhetem.

Dr. Mosberger Eszter, őt hajnali 3-kor keltettem, hogy jöttünk szülni. Szuper jó fej volt, profi, nagyon szimpatikus, fiatal doktornő.

Dr. Kiss Attila, ő is nagyon népszerű, kicsit idősebb, de kedves, lelkiismeretes doki.

Ennyi dokiról van közvetlen infóm.

Akit nem ajánlok, azokról inkább priviben, ha szeretnéd.

2014. máj. 30. 07:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem Gulyás István volt a dokim. Én abszolút meg voltam vele elégedve,igaz problémamentes terhességem és szülésem volt, de a munkáját tisztességesen elvégezte. Ráadásul tényleg jo fej! :-)

A maganrendelese a Nyugatinal van.

Szóval én ajánlom Őt!

2014. máj. 30. 10:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Dr. Balog Lászlónál szültem, ő volt ügyeletes, de nagyon meg voltam vele elégedve.

Dr. Gulyás István és Dr. Debreczeni Attila jók, 2 van, aki nem volt szimpi, de a 2 kivételével mindegyik orvos jó, felkészültek.

2014. máj. 30. 12:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Én Dr Debreczeninél szültem, nagyon meg voltam vele elégedve. Fiatal 35 körüli doki, kicsit csípős a humora (sokaknak pont emiatt nem szimpi,de mi pl jókat poénkodtunk), ám szakmailag nagyon rendben van.

Volt még egy nagyon szimpatikus doki, nála voltam varratszedésen, sajnos nem jut eszembe a teljes neve, valamilyen Bence (hátha a többiek tudják a vezetéknevét), fiatal, szőke doki, nagyon kedves és alapos volt.

Akit viszont nagyon-nagyon nem ajánlanék, az Dr. Tidrenczel Zsolt, nagyon arrogáns és lekezelő volt velem, és másoktól is hallottam már róla rosszakat.

2014. máj. 30. 16:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2014. máj. 30. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!