Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, ti milyen betegségek...

Kismamák, ti milyen betegségeket kaptatok el uszodavíztől? Miktől kell leginkább tartani a terhességnek már a kezdetétől?

Figyelt kérdés
2014. máj. 29. 09:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem kismamaként, de válaszolok: uszodaszemölcsöt kaptam el egyszer egy fiútól, aki az uszodában (Hajósban) kapta el azt. És ezt szokták mondani, hogy kismamákra és gyerekekre fokozottan veszélyes. (És le kell égetni ezeket, nem válik be rá semmilyen krém.)
2014. máj. 29. 09:53
 2/6 anonim ***** válasza:
A kismamák fokozottan érzékenyebbek a gombás fertőzésekre, nekem terhességem idején vagy 5ször volt erősebb-enyhébb fertőzésem. Ezek után eszembe sem jutott uszodába menni. De mindenki másképp érzékeny, lehet Neked semmi bajod nem lesz tőle.
2014. máj. 29. 11:14
 3/6 A kérdező kommentje:
ezek szerint jobb lesz vigyánom :-(
2014. máj. 29. 11:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem 24 hetesen meghalt a babám, felszálló fertőzés miatt. (Szövettani eredmény és boncolás igazolta.)

Itthon voltam, és nem jártam uszodába, zuhanyzó van itthon. Mégis elkaptam.

Kerüld az ilyen helyeket, ha lehet!

2014. máj. 30. 10:00
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, kerülni fogom az uszodákat
2014. máj. 30. 21:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon helyesen döntöttél, majd mész jövő nyáron! :) Sok sikert!
2014. máj. 31. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!