Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vércukor-segítség! Sztetek...

Vércukor-segítség! Sztetek milyen edredmény ez? 0':4,9,60':8,1,120': 6,3.

Figyelt kérdés
27 hetes vok, túlsúlyos,13 kilót híztam is már. Előtte nap kicsit ideges voltam, az is befolyásolja, vagy csak a kaja? A terhelés alatt nem mászkáltam, ücsörögtem. Köszi A VÉLEMÉNYEKET
2014. máj. 27. 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Az egy órás picit magas, a többivel viszont semmi gond. A dokid mit mondott? A súlygyarapodás nem tudom mennyire befolyásolható, de ha a doki indokoltnak találja, úgyis diétára fog. A cukrod szerintem ezt nem indokolja.
2014. máj. 27. 16:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezek jo ertekek, annyi h az egy oras megugrott 7,8 fölé, tehat vigyazz a cukros etelekkel, de a 2 oras mar teljesen jo volt, 7 alatti. A hizassal vigyazz en is tulsulyos vagyok es csak 6-7 kilo hizast engedtek... Most még minusz 1 kilonal jarok, dietazom meg nezegetem a cukrom, nekem is kb ilyenek az ertekeim. 18 hkm
2014. máj. 27. 16:35
 3/7 A kérdező kommentje:
kedves utolsó. Mennyire vagy túlsúlyos, ha nem titok? Én 97ről indultam, most vok 109-110.Sajnos, pedig nem érzem, hoogy agyonzabálnám magam.
2014. máj. 27. 19:50
 4/7 anonim ***** válasza:
elsővel 90-ről, és felszedtem sajna 22-24 kilot:( aztan most 109-el es stagnalok eddig, de vigyaznom kell h 116 felé ne menjek, sztem menni fog pláne a cukordiéta miatt:)
2014. máj. 27. 20:59
 5/7 anonim ***** válasza:
1-es válaszoló vagyok. Én 95-ről indultam és most 98,5 vagyok (40+6 hetes). Ezért írtam, hogy a súlygyarapodás nem tudom mennyire befolyásolható és hogy emiatt írnak-e elő diétát. A cukrod biztos hogy nem indokolja.
2014. máj. 27. 21:07
 6/7 ivilicious ***** válasza:

Szerintem kicsit magas..nem gáz,de magas.

Én 90kg vagyok, de 2óra múlva is csak 5,2 volt a cukrom..éhgyomri pedig 4,1

2014. máj. 28. 13:22
 7/7 anonim ***** válasza:
utolso!jo nagy hülyeséget irsz...az ehgyomri 3,8-5,6-ig normalis, a 2 órás meg 7,8 alatt kell legyen terhesen(nem terhesen 7 alatt), az hogy neked csak 5,2 volt a kétórás az nem azt jelenti hogy akinek pl 6,3-ass az nem jo, az a magas ha 8 felett van 2 ora utan is...ezek jo értékek...ne ijesztgesd feleslegesen.minden nap többször mérek...az éhgyomri nekem is 4,1-4,5 között mozog, kaja utan(ha nem dietasat eszek, vagy dietasat de többet)mégis megugrik akár 7,5-re is, viszont a 2 oras már csak 5,2-6,5 között szokott lenni...voltam dokinal, azt mondta ez jo, a magas nem itt kezdődik...2-es voltam...
2014. máj. 28. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!