Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen hatással lehet ez a...

Milyen hatással lehet ez a változékony idő a babára?

Figyelt kérdés
Megindulhat a szülés. Lehet hogy az idő miatt mozog kevesebbet? Konkrét mozgàst nem éreztem ma,csak láttam,hogy hol dudorodik ki a hasam. 38hetes
2014. máj. 26. 15:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Biztosan hatással van rájuk is, az enyém majd kiugrik, ha beborul meg rossz idő van.

35hkm

2014. máj. 26. 16:14
 2/4 anonim ***** válasza:
A babák többsége érzékeny a frontokra, nem véletlen indul be sok szülés, ha front jön. Ez normális, nem kell aggódni. Van amelyik lelassul, elcsendesedik van amelyik felpörög. Az én babám is csendben volt ma, 35 hetes múltam.
2014. máj. 26. 16:51
 3/4 Katmama válasza:
Igen, nagyon érzékenyek a babák a frontra!Nekem a kislányom hidegfrontra született meg anno..Azért figyelgesd a mozgását biztos ami biztos,nehogy baj legyen..Az én babám is alig mozgott ma délután a közelgő hidegfront miatt!37 hetes
2014. máj. 26. 18:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Az én babám is alig mozgott ma, nagyon kellett figyelnem, hogy érezzek valamit. De amikor már nagyon kétségbeesnék, mindig mozdul egy-egy picikét. Eddig volt, hogy egy óra hosszat is mozgott, hullámzott a hasam, most meg nem látszik kívülről szinte semmi. Biztosan a front miatt van, de majd csak szerdán nyugszom meg igazán, akkor megyek CTG-re.

35 hetes

2014. máj. 26. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!