6+0 hetesen az embrióm 0.31cm volt. Nem túl pici?
Figyelt kérdés
Hasi ultrahangon ismerős szonográfus nézte a picit. Szívhangja is volt, azt mondta minden rendben és hogy 6hetes. De már otthon vettem észre,hogy 0.31cm a mérete. A petezsák 10mm. Azóta idegesít, mert másokéhoz hasonlítom.2014. máj. 26. 02:10
1/5 anonim válasza:
Nekem 6 hetesen még embrió csomóm volt csak :) nem kicsi :)
2/5 A kérdező kommentje:
Remélem. Neked mekkora volt a petezsák?
2014. máj. 26. 04:24
4/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem 5 hét 5 naposan 2,1 mm-es embrióm volt pulzálással. Én is kicsinek gondoltam, de szerintem ha csak 1 nappal később fogant, mint félidő az is sokat számít. (kb. 1 mm-t nőnek ilyenkor naponta). A petezsákot nem mondta, de a 10 mm szerintem jó nálad.
A lányommal 6 hét 4 naposan voltam először uh-on, akkor ő 6,4 mm volt. Ők is megnőnek majd! Ne idegeskedj! Szép napot!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Kicsit megnyugtattatok :)
2014. jún. 1. 02:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!