Ha valaki elvetél az milyen fokú vérzéssel, és fájdalommal jár és egész nap fáj a hasa?
Nagyon kiváncsi vagyok.
kiváncsiságból kérdezem,ha netán velem is ez volna,akkor tudjam ,és tudjak lépni. köszi a válaszokat!
Szia! Kár ilyenekre gondolnod, ha ideges vagy az nem tesz jót. Nekem több napi vérzés után következett be a vetélés, volt egy nap amikor nagyon görcsölt a hasam, és másnapra már nem volt az uh a pici. Ez kb kettő hónapja volt, de már készülünk a következőre, és az biztos hogy megpróbálok ezekre a dolgokra nem gondolni,mert ha ideges kismama az nem tesz jót a babának. Légy pozití!!!
Ja és én természetes úton ürültem ki, ezért nem voltam kórházba, de szörnyű kéthetem volt.
Legelőször is, valóban nem szabad erre gondolnod.Ha vérzel és/vagy görcsölsz, azonnal irány a kórház.Belőlem dőlt a vér, fájni nem fájt semmim, de valószínű a gyorsaságon is múlt, hogy megmaradt a kicsi.
Szóval bármilyen rendellenes vérzés, fájdalom lép fel, rögtön nézzen meg orvos.Reméljük, nem lesz ilyenben részed!!
16 hetes kismama
Szia! Nálam úgy kezdődött, mintha megjönne a mensim. Enyhe vérzés, enyhe görcs. Ez átváltott erős, darabos vérzéssé, és majdnem olyan erős görcseim lettek, mint szülésnél. Sajnos a kórházban kellett befejezni, mert nem ürült ki teljesen. Majdnem 1 hétig véreztem, de a görcs az szerencsére elmúlott.
Ne gondolj semmi negatívra! Ha valami nem stimmel, azt észre fogod venni!
Pozitív gondolkodást, és sok boldogságot!:-)
Az első vetélésemnél egésznap fájt a hasam, majd hasogató görcsökbe csapott át, majd nem túl erős vérzés kísérte. A második vetélésnél semmit sem éreztem előtte. Egyik pillanatról a másikra elöntött a vér és ennyi volt.
Senkinek sem kívánom. Nem csak a fizikai fájdalom, de a lelki kínok miatt sem.
Én azzal nyugtattam magam, hogy az a baba valószínűleg betegen született volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!