Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez a 21. hetünk. Nagyjából 5...

Ez a 21. hetünk. Nagyjából 5 kilót hiztam. Mire számítsak?

Figyelt kérdés

Ruházkodás miatt érdekelne, mert télre kell kabát , naci stb...

58 ról indultam, most 63 vagyok a védőnő mérlegén, tehát 5 kiló a diffi, 165 cm vagyok.

2008. júl. 29. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Teljesen normális és arra számíthatsz, hogy hízni fogsz!
2008. júl. 29. 19:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Én a 21.héten +1,5 kilónál tartottam, most a 24.héten pedig már +7 kilónál. Megjött az étvágyam meg sokkal nagyobb lett a pocim 3 hét alatt. :)

Én is 63 kg vagyok most, és 56-ról indultam, 167cm vagyok. Úgyhogy szerintem nem lehet megmondani mire számíts, ez egyénenként változó! Egy biztos, hogy hízni fogsz!:) De hogy mennyit azt senki nem tudja majd kiszámolni se megmondani.

2008. júl. 29. 21:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is 21 hetes vagyok, és 7 kilót híztam már. 174 centi vagyok, 58 kilóról most 65 kiló. De hogy mire lehet számítani?? Szerintem egyénenként változó. Minden jót!!
2008. júl. 29. 23:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én félidőig híztam olyan 4 kg-t, azóta meg szinte semmit (0,5-1 kg), most vagyok a 31. hétben. Nem lehet megjósolni, nálad, hogy alakul.
2008. júl. 30. 07:54
 5/6 anonim ***** válasza:
A 23 héten volt rajtam 6 kg plusz, most a 33 héten már 11 kg.De nem eszem többet, sőt kevesebbet mert a legtöbb este csak dinnyét vacsizom.
2008. júl. 30. 09:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én 22 hetes vagyok és + 6kg-nál tartok. 81 kg-ról indultam -leírva eleve soknak tűnik, de sose voltam kövér! (178 cm) Ilyen vagyok!Fénykoromban is 78 kg voltam!:-) Lehet 100 kg-nál állok meg, pedig nem eszem többet és oda is figyelek,hogy felesleges kalóriákkal ne bombázzam magam! De a mérleg nyelve csak kúszik, kúszik felfelé.:-) Szerintem a lényeg, hogy a kis pocaklakónk súlya is egyre több legyen, majd ráér később fogyózni, ebben a hülye világban! Harangvonalú télikabát tökéletes, az remekül takar! Vásárolj később!Lehet nem is lesz olyan nagy tél, mire jön a bébi! December elején még lehet ősz is..
2008. júl. 30. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!