Milyen összegre számítsak nagyjából lakásfelújításnál?
Figyelt kérdés
36 nm-es panellakást szeretnék felújítani, laminált padló a szobába, az előszobába, konyhába és fürdőbe járólap.
A fürdő csempézése is jó lenne, ha futná rá.
Ha olcsó anyagokat veszek, a munkadíjjal együtt átlagban milyen összegre számíthatok?
2010. szept. 17. 12:42
1/6 anonim válasza:
1 millió Ft magasságában.
N.Gábor
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2010. szept. 17. 18:03
3/6 anonim válasza:
Ezeket csináltuk meg mi is, plusz kicseréltük a radiátorokat, most végeztünk, igaz nem a legolcsóbb anyagokat vettük,(nem is nagyon drágát), úgy hogy a kőműves munka ingyen volt 800000 ft-ba került kb.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor ez belefér a keretbe.
Mennyi dő alatt lett kész?
2010. szept. 19. 14:49
5/6 Chiky válasza:
Szerintem sokat tudnátok spórolni ha pl: a festési munkákat, tapétázást magatok végeznétek Erre vannak nagyon jó oldalak, fel lehet készülni és nagyon szép eredményt kaphattok. Amit nem tudtok magatok végezni pl: a kőművesmunka, ezekre pedig minél több helyről kérjetek be ajánlatot.
Mi is ezt tettük és csodaszép lett a lakásunk.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, már nem aktuális, ez még tavalyi kérdésem volt, végül másik lakást vettem meg, ami nagyrészt felújított volt. Így is kellett még költeni festésre, asztalosmunkára, vízszerelésre pár százezret. Sajnos nem tudtam volna magam megcsinálni, egyedülálló nő vagyok, segítségem nem volt, nekem nagy munka lett volna a tapéta leszedése, glettelés, csiszolás, festés. Ezzel a lakással végül jobban jártam mint a kérdésemben szereplővel és nagyon szép lett.
2011. máj. 27. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!