Tatabányán Dr. Málik Zoltán mennyiért rendel? Mennyi nála a terhesgondozás, és a szülés? Sok jót hallottam róla, többek között azt, hogy nem pénzéhes. Ez igaz? Azt mondják hogy a stílusa fura, de az nem számít ha emberséges.
első nőgyógyász vizsgálaton vagyok túl, kb 2 órával ezelőtt, szóval gyorsan rágugliztam :) ő volt kiosztva sztk-ra éppen. Őszintén: én így alapból azt éreztem, hogy na ez profi. Gyorsan ment, futószalag effektussal, de úgy el tudta terelni a figyelmemet, hogy el is múlt az idegrángásom. Beszélt, beszéltetett, magamat jól beégettem, mert azt sem tudtam, hova kell menni odabenn és mit csinálni :D de jól kezelt.
19L
Sziasztok !
Én is orvost keresek, ki kell vetetnem a méhemet.Furcsa a stílusa,amikor terhes voltam sajnos többek között ő sem hitte el,hogy erős alhasi fájdalmaim vannak szinte nap mint nap.Minden orvos azt gondolta,hogy hisztizem, sajnos a méhemben több mioma is van, volt valószínű ez okozta a fájdalmat.
Mégis ezek ellenére latolgatom ,hogy őt kérem meg a műtétre,hogy elvállalja-e ki tudja.
Nem érdekel ha furcsa a stílusa csak csinálja jól amit kell és passz!
A rendelésére előre be kell jelentkezni?
Minden infót értékelek vagy egyébb javaslatot.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!