Ha kétszer hasonló tünetekkel vetéltem el, akkor ha most megint olyan tüneteim vannak, akkor valószínű most is?
Sajnos 2 vetélésen vagyok túl. Mindkétszer 7 hetesen volt egy kis szines folyásom. Első alkalommal 7+3 voltam, mikor barnás-pirosas-rózsaszínes folyásom volt, nagyon pici, de hetekig tartott. Egy nappal a betöltött 12.hét előtt vetéltem el. Gyógyszert nem kaptam, külföldön élek, itt nem kezelik ezt a problémát...sőt, meg se néztek. 2. alkalommal 7+2 voltam, mikor nagyon pici pötty pirosas-rózsaszínes folyásom volt két napig, de írtó pici. Akkor már elmentem magán uh-ra egy héttel később és ki is derült, hogy akkor állt le a fejlődésben, mikor pöttyöztem.
Tegnap 6+2 voltam, és este egy nagyon halvány rózsaszínes pici mennyiségű folyásom volt, majd ma reggel is egy nagyon pici, de az már barnás-narancsos színű volt, és nagyon kevés.
Mivel volt már két vetélésem és előzőleg behazudtam a korházban, hogy barnázok, így-a két vetélésre való tekintettel-hajlandóak voltak kiírni uh-ra szerdára.
Sajnos csak a progeszteron krém van a kezemben, az adagot kicsit megemelem.
Volt már valaki hasonlóan, hogy legalább egyszer már elvetélt és ugyanolyan tüneteket produkált legközelebb, de ezúttal nem volt gond? Bíztassatok kicsit, nagyon félek.
Szia, sajnálattal hallom, hogy te is így jártál és most megint aggódhatsz. Remélem jóra fordul nálad minden!
Én teljesen feladtam a reményt, mikor végre eljutottam az uh-ra. Szerencsére a történések miatt adtak időpontot. Legnagyobb meglepetésemre a baba élt és virult, sőt, 9 hetes volt, nem pedig 7 hetes. Amikor pedig a 12 hetes uh-ra mentünk 13 hetesen, akkor még 1 hetet ugrottunk. A 20 hetes uh-on már nem ugráltunk heteket:D Megcsináltattam a down szűrést, szerencsére ép és egészséges. Mára már javult az uh technika, alaposabbak, mint 4 éve. Kiderült, megint kislányom lesz, mert ha nem írtam volna egy egészséges terhességem volt mindezt megelőzően. Ő egy 4 éves kislány ma már, és nagyon várja a kistesóját. Nagyon aktív baba, ma már akkorákat tud rúgni, hogy fáj:D Épp ma voltam MF-nál, 28 hetet töltöm holnap. Ezzel hivatalosan is belépek a 3. trimeszterbe---el se hiszem. December 23-ra vagyok kiírva, jó kis ajándék lesz karácsonyra:D Mondjuk remélem hamarabb jön kicsit. Most vasárnap megyünk 4D-re-elsővel is voltunk-drága, de megéri:D
Az a szerencsém, hogy a teherbeesés elég könnyen megy nekem-jóformán rám néz a férjem és teherbe esem. Mivel nem szeretnénk több gyereket, így ki kell találnunk valami jó védekezést utána.
Sokkal nehezebb ez a terhesség, mint az első-elsővel semmi nem volt, hát most bepótolok mindent, de nem bánom:D
Hasonló sikereket kívánok neked is!
Hazudj be mindent, hogy megnézzenek! Nekem 2 vetélés kellett hozzá, hogy végre figyeljenek rám:(
Ja igen, és szerintem nekem progeszteron hiányom volt, még ezzel a terhességgel is, csak én kezeltem magam. Itt nem kezelik, és otthonról nem tudtam gyógyszert szerezni, de volt progi krémem-netről rendeltem. Kentem magam a 14-15. hétig-még így is volt egy picike barnázás. Szerencsémre ez a baba nagyon akar élni:D
Még egyszer, sok sikert! Majd írd meg, hogy sikerült e dokihoz menned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!