SOS! Terhességi tüneteket produkálok de a teszt negatív lehet korán csináltam? Vagy mi lehet a baj? ( többi lent)
naptár! vegyél a zsebpénzedből egyet.
egyébként az egy hete volt aktus tünetei nem lehetnek, ha 4 hete volt az aktus, akkor meg már meg kellett volna jönnie közben,vagy ha menzeszed után voltál, akkor most.
jó lenne ennyi idősen már követni a dolgaidat...
Ha szexuális életet élsz, akkor már épp ideje pontosan követni is, hogy mikor menstruálsz. és persze, ha nem szeretnél babát, akkor védekezni kell, de nem megszkitással, mert az nem védekezés.
Ha egy hete volt aktus és 3 napja érzel tüneteket, akkor az biztos nem lehet az egy hete történt aktustól, mert 7-10 nap kell a megtermékenzült petesejt beágyazódásához és a tünetek csak ezután jelentkezhetnek. Terhes lehetsz persze az egy hete történttől is, ha nem védekeztetek megfelelően,de annak a tüneteit még nem érezheted.
Én kivanom neked, hogy most legyél túl ezen, és innetől rendszeresen vezesd a menstruációs ciklusodat, és védekezz rendesen. A felelősségteljes szexuális élethez ez is hozzá kell, hogy tartozzon.
a 12. hétig lehet elvetetni. Abba bőven beleférsz.
Ha kb 3 hete volt menyid, akkor várj még egy hetet.ű
Ha meg kb 4 hete volt, akkor mostanéban kéne megjönnie, ha rendes, 28 napos ciklusod van.
Szerintem várj még pér napot, 4-5 napot, és tesztelj megint, ha addig nem jön meg.
A teszt biztosat mutat, ha jó időben csinálják, de ugye ehhez tudni kéne, hogy kb. mikorra várható a menzesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!