Magas pulzus nem árt a magzatnak?
Figyelt kérdés
Ma mérték, 120 volt a pulzusom, majd egy órával később lement 106ra. Mostanában fáradékonyabb is vagyok, fájt a fejem, ami elmúlt, a vérnyomásommal nincs gond. Másnak is volt ilyen magas pulzusa terhesség alatt? Gyógyszert nem szeretnék szedni, ha lehet, de ugye a babára ez nem hat ki? Köszi a válaszokat!2014. máj. 24. 13:14
1/5 A kérdező kommentje:
Most vagyok a 24. hétben, volt már a 16. hét körül labor, akkor mindent rendben találtak. Akkor 95 volt a pulzus, most meg magasabb lett.
2014. máj. 24. 13:16
2/5 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz a babának.Terhesség alatt gyakori és normális a magasabb pulzus szám.
Nekem végig 130-150 között volt.Voltam vele kardiológusnál is,biztos ami biztos alapon megnéztek,de semmi gond sem volt,azt mondták,csak a terhesség okozza.Igy is lett. Mióta megszültem el meg is szünt,semmi gond sincs,és a lányom is makk egészséges. :)
Boldog babavárást!
3/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen. Első és második babánál is 100 körül volt mindig, de nekem alapból is magas. A vérnyomásom meg alacsony (100/60). Nem lett semmi baj, gyógyszert sem szedtem, csak mindig megjegyezték , h hű milyen magas a pulzusom.
4/5 A kérdező kommentje:
Hú, akkor most megnyugodtam. Nekem nem mindig ilyen magas, általában 98, 109 szokott lenni, most volt a legmagasabb 120. De éreztem is, hamar elfáradtam. Köszi a válaszokat! :)
2014. máj. 24. 13:22
5/5 anonim válasza:
A vége felé nekem is 100 körül mozgott, de nem is éreztem, hogy magasabb lenne, mint előtte, csak meglepődtem mikor mérték. Kardiológusnál terhesség közepe felé voltam, de semmi gond nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!