Van köztetek olyan, aki szklerózis multiplex nevű betegséggel vállalt babát?
Nem tudom, hogy injekciozhat-e terhesen. Mindenkepp a dokijaval beszelje meg. Ez ugyben nem tudok hozzaszolni, mert en a szurit utasitottam vissza, mert laikuskent olyan kerdeseket tettem fel a dokinak, amikre nagyon nem tudott valaszolni, csak flegmazott. Azota kerestem egy maximalisan hozzaerto, sm-re szakosodott doktornot. Remelem a noverednek is olyan dokija van, aki figyelembe veszi az egyeni igenyeit, es a betegsegenek aktualis allapotat. A rosszabbodastol szerintem ne tartson, mert ugyan hulyesegnek gondoltam en is, de beigazolodott, hogy sok minden agyban dol el. Nem azt mondom, hogy ne vegyen tudomast a betegsegrol, de ne ez hatarozza meg mindennapjait. A baba szuletese utan meg ugyis massal lesz elfoglalva.
Gyonyorusegesnek uzenem, hogy en pont az ellenkezojet erzem, hogy a termeszetesen szulok fikazzak a csaszarosokat, te is 2szer is kiemelted, hogy siman szultel. Ezert gratulaltam, hogy nehogy harmadszor is ki kelljen irnod. Az otthonszulessel kapcsolatban meg nem lennel ilyen nagy mellennyel, ha balul sult volna el a dolog. Szerencsere nem igy esett. De mindenki sajat sorsanak kovacsa. Egyebkent nekem csaszaral is nagy elmeny volt a lanyom szuletese, ismet egy fantasztikus dokit talaltam. Baba-mama barat korhazban szuletett, este 9kor, reggeltol velem volt, es siman ellatam. A szoptatassal kapcsolatban meg kicsit elmaradt a dokid, olvass utana. Sm-nek direkt jot tesz, meg termeszetesen a babanak is az a legjobb. Kerdezzo, noverednek esemenytelen, boldog babavarast kivanok.
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos ugy döntött a tesóm, hogy elveteti a babát.
:(
Egyébként ilyen esetben is erősödhetnek a tünetei?
Ja és szinte vicces h valaki mindig megsértődik és beszólogat :) már-már chipsezés közben olvasom a kommenteket :) Jól nyomjátok h egymást osztjátok :) Hajrá :) Engem issssss légysziii :) -
sm-es leendő anyuka :D
Ha sm-es vagy, akkor a szakorvosoddal mindenképp tartanod kell a kapcsolatot és nem itt kérdezni akik többségében csak másodkézből tudnak infót adni ami ki tudja mennyire igaz. Az orvos több terhes sm-est látott már valószínűleg, mint itt a kérdezők. Nekem pl mindent elmondott, mert kérdeztem, a szülés és vajúdás dolgáról a lehetőségekről, más egyéb kockázatokról így itt, enyhén szólva esélytelen hogy mi megmondjuk a dolgokat frankón. A nődokid a szülészed is tudja a betegséged így nyilván van szakvélemény hogy mi a teendő ha elhúzódik a dolog.
Mindenesetre könnyű szülést kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!