Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van köztetek olyan, aki...

Van köztetek olyan, aki szklerózis multiplex nevű betegséggel vállalt babát?

Figyelt kérdés
2014. máj. 23. 19:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Szia,egy ismerősöm felesége.
2014. máj. 23. 20:18
 2/21 anonim ***** válasza:
Szia. Én.
2014. máj. 23. 20:47
 3/21 A kérdező kommentje:

Írnál nekem Kedves második válaszoló, hogy hogyan zajlott a terhességed?Minden rendben volt a terhesség alatt ?

Kíváncsi vagyok mindenre.

2014. máj. 23. 21:21
 4/21 Gyönyörűséges ***** válasza:

Szia, igen en is, 2- ot :) 28 eves vagyok, van egy 2 eves es egy 2,5 honapos lanyom, mindketten sopontan, termeszetes uton szulettek.

5 eve diagnosztizaltak az sm-et.

2014. máj. 23. 21:22
 5/21 anonim ***** válasza:
31%
2Es vagyok. Minden rendben volt. 37. Hétre született császárral, így is 4 kiló feletti volt. Nekem a neurológus javasolta a császárt. Hamar felgyógyultam, nem volt vészes.
2014. máj. 23. 22:15
 6/21 Gyönyörűséges ***** válasza:
31%
Nekem is javasolta a csaszart, de nem eggyeztem bele, igy nem is volt rajta a papiron. Ezert is irtam h spontan jottek a babak. Persze ez mindenkinel az allapotatol fugg.
2014. máj. 24. 03:19
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Kedves gyonyoruseges. Elsore is felfogtam en is, es szerintem a kerdezo is, hogy normal uton szultel. Ezuton is gratulalok hozza. Nekem egyebkent is csaszar lett volna a 38. Heten, mert ahogy irtam, nagyon nagy volt a gyerek (foleg hozzam kepest). De igy volt a legjobb, mert magatol indult meg a szules. Engem egyebkent 7 eve diagnosztizaltak, es koszi jol vagyok. Kedves kerdezo, egyebkent te hogy vagy? Ha gondolod irhatsz privit is, ha van meg kerdesed.
2014. máj. 24. 14:31
 8/21 Gyönyörűséges ***** válasza:
22%

Utolso,nem tudom miert kell bunkozni?! A valaszod elso mondatara ertem. Teljesen normalisan irtam,h ugyan nekem prog csaszart akarta a dokim,de nem akartam es megis meg tudtam szulni oket. Ereztem,hogy a kedves kerdezonek ez lesz a köv.kerdesese, h muszaj e csaszar vagy valami.....

De minek is magyarazkodok en itt, mindig ez van, aki csaszarral szul, neha nem birja feldolgozni h igy alakult es levezeti a merget azokon akik huvelyi uton....adjak meg egy fricskat neked utolso??

Haboritatlanul, otthon szultem :)

Nah johet a kopkodes....

Kiszalltam a kerdesbol.

A kerdezonek pedig jo eheszseget es boldog babavarast kivanok az eleteben :)

2014. máj. 25. 03:25
 9/21 Gyönyörűséges ***** válasza:
67%

Jah es tudod mit csinalok 3.20-kor a neten?

Epp most fejezte be a szopit a babam....meg ez is megy nekem igy sm betegnek.... Mert mit mond a doki, h a szoptatas alatt lehet allapotrosszabbodas .....

Az elsot 15 honapig szoptattam, most a kicsi is csak anyatejet eszik es nincs allapotrosszabbodasom.

2014. máj. 25. 03:31
 10/21 A kérdező kommentje:

Az az igazság, hogy nem én vagyok beteg, hanem nővérem.

Nemrég derült ki, hogy babát vár.

Nagyon fél ,hogy ha megszületik a baba, ő újra beleesik a betegségbe.

Neki injekciós kezelést kell alkalmaznia.Ettôl lehet esetleg a picinek valami baja?

Szeretnék részletesen tudni mindent.

Nagyon köszönöm az eddig és az ezutáni válaszokat!

2014. máj. 25. 06:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!