Van köztetek olyan, aki szklerózis multiplex nevű betegséggel vállalt babát?
Írnál nekem Kedves második válaszoló, hogy hogyan zajlott a terhességed?Minden rendben volt a terhesség alatt ?
Kíváncsi vagyok mindenre.
Szia, igen en is, 2- ot :) 28 eves vagyok, van egy 2 eves es egy 2,5 honapos lanyom, mindketten sopontan, termeszetes uton szulettek.
5 eve diagnosztizaltak az sm-et.
Utolso,nem tudom miert kell bunkozni?! A valaszod elso mondatara ertem. Teljesen normalisan irtam,h ugyan nekem prog csaszart akarta a dokim,de nem akartam es megis meg tudtam szulni oket. Ereztem,hogy a kedves kerdezonek ez lesz a köv.kerdesese, h muszaj e csaszar vagy valami.....
De minek is magyarazkodok en itt, mindig ez van, aki csaszarral szul, neha nem birja feldolgozni h igy alakult es levezeti a merget azokon akik huvelyi uton....adjak meg egy fricskat neked utolso??
Haboritatlanul, otthon szultem :)
Nah johet a kopkodes....
Kiszalltam a kerdesbol.
A kerdezonek pedig jo eheszseget es boldog babavarast kivanok az eleteben :)
Jah es tudod mit csinalok 3.20-kor a neten?
Epp most fejezte be a szopit a babam....meg ez is megy nekem igy sm betegnek.... Mert mit mond a doki, h a szoptatas alatt lehet allapotrosszabbodas .....
Az elsot 15 honapig szoptattam, most a kicsi is csak anyatejet eszik es nincs allapotrosszabbodasom.
Az az igazság, hogy nem én vagyok beteg, hanem nővérem.
Nemrég derült ki, hogy babát vár.
Nagyon fél ,hogy ha megszületik a baba, ő újra beleesik a betegségbe.
Neki injekciós kezelést kell alkalmaznia.Ettôl lehet esetleg a picinek valami baja?
Szeretnék részletesen tudni mindent.
Nagyon köszönöm az eddig és az ezutáni válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!