Bakteriális hüvelyfertőzése volt valakinek a terhesség alatt?
Szia!
Nekem sajnos a 20.héttől szinte végig volt valami.Eleinte több "kórokozót" vagy nem is tudom mit találtak,gyógyszert(antibiotikum) kaptam rá,ettől meg gombás fertőzésem lett.Arra kúp+gyógyszer.Utána colit találtak,szóval szerintem én nagyon gáz vagyok,erre is szedtem gyógyszert,de elsőre nem múlt el...Égőnek éreztem,pedig rendesen fürdök(tusolok) szőrtelenítek,nem ülök nyilvános wc-re,ennek ellenére is volt mindig valami gond valami.
Most 39 hetes vagyok és semmit nem érzek,ezekből egyedül a gombát éreztem.Azt mondták,hogy kikezelik,nem árt a babának egyik sem,mert hamar észre veszik és terhesség alatt jellemzőek ezek a dolgok.
Első vagyok,köszi előre is a jókívánságokat :-)
Egyébként,nekem azt mondta a dokim,hogy mivel zárt a méhszáj,így nem jelet veszélyt a babára a fertőzésem.
(én azért is éreztem gáznak,mert sokan lenéznek azért,hogy külterületen élünk és ezt a tényt össze kötik az igénytelenséggel anélkül,hogy tudnák vagy látnák,hogyan élünk.)
Nem lesz baj,nyugi,ha találnak valamit,kezelik,nálad is zárt a méhszáj,kizárt,hogy galibát okozna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!