Akinek volt gatmetszese, elmeselne hogy mitortent? Mikre kell figyelni? Vagy ilyenkor mitortenik?
Figyelt kérdés
Szeretnek felkeszulni,ha nekem is gatmetszesem lenne.2014. máj. 23. 13:07
11/13 anonim válasza:
Engem is vágtak az első szülésemnél, de észre sem vettem. A varrás csak inkább kellemetlen volt, nem pedig fájdalmas, de rajtam feküdt a kisfiam, így nem is foglalkoztam vele :)
2 nap múlva kivették a varratokat, abból semmit nem éreztem, szóval emiatt nem kell aggódnod szerintem.
12/13 anonim válasza:
Akkor vágnak,amikor nyomsz,ilyenkor feszül a gát és szinte nem is érzed. Én egy pici csípést éreztem,de marhára nem érdekelt akkor már. Tudtam,hogy vágni fognak,mert nálunk első szülésnél ez kötelező jellegű,de nem féltem. Hidd el,te sem erre fogsz gondolni akkor,erre egyébként sem lehet felkészülni. Nem fáj és ez a lényeg.
13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm minden kedves válaszolónak,remélem nekem nem lesz,de ha igen akkor az se baj.
2014. máj. 23. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!