Kéz -láb dagadás mikor kezdődött nálatok?
Kisfiammal is és most a kislányommal is már az elejétől kezdve dagad a kezem és lábam. Nem durván, de én látom. Inkább estére dagad be mind kettő. A lábam valószínüleg azért is mert keveset pihenek a 14 hónapos kisfiam mellett. Ha magas lenne a vérnyomásod akkor baj lenne, de így önmagában a vizesedés, dagadás nem nagy probléma.
19 hkm
Az orvos nekem azt mondta, hogy a sót és a fűszereket kerüljem, m ezek megkötik a vizet.
ÉS NE igyál túl sokat, m akkor sok lesz a magzatvíz és az nem jó!!! (EZT IS orvos mondta)
Nekem egyébként az utolsó 2 hónapban kezdett el a lábfejem dagadni, de csak épp hogy láttam rajta.
A kezem kb a 30.héttől, a lábam pedig kb.3 hete. Iszonyatosan rossz. Nem tudok se sportcipőt se rendes szandált felvenni. Igazából csak akkor dagad be ha sokat állok, megyek vagy sokáig ülök egy helyben.
35 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!