Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kéz -láb dagadás mikor kezdődö...

Kéz -láb dagadás mikor kezdődött nálatok?

Figyelt kérdés
Én 21 hetes vagyok, de már most dagad a kezem és a lábam. Meleg okozza vagy valami baj van?
2014. máj. 23. 09:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Kisfiammal is és most a kislányommal is már az elejétől kezdve dagad a kezem és lábam. Nem durván, de én látom. Inkább estére dagad be mind kettő. A lábam valószínüleg azért is mert keveset pihenek a 14 hónapos kisfiam mellett. Ha magas lenne a vérnyomásod akkor baj lenne, de így önmagában a vizesedés, dagadás nem nagy probléma.

19 hkm

2014. máj. 23. 10:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát eddig nem jelentkezett,pedig 38 hetes vagyok. Az is igaz, hogy keveset híztam (6,5 kg, ami már stagnál) és 55 kg-ről indultam, tehát nincs nagy súlyom most sem... Egy tanácsot adhatok: Igyál sok vizet, mert a szervezeted, akkor azt érzi, hogy nem kell olyan sok folyadékot raktároznia, mert folyamatos a víz pótlása!
2014. máj. 23. 10:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igyekszem sokat inni, bár sokszor elfelejtem :( Vérnyomásom szerencsére rendben.
2014. máj. 23. 11:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Az orvos nekem azt mondta, hogy a sót és a fűszereket kerüljem, m ezek megkötik a vizet.

ÉS NE igyál túl sokat, m akkor sok lesz a magzatvíz és az nem jó!!! (EZT IS orvos mondta)

Nekem egyébként az utolsó 2 hónapban kezdett el a lábfejem dagadni, de csak épp hogy láttam rajta.

2014. máj. 23. 11:27
 5/5 anonim ***** válasza:

A kezem kb a 30.héttől, a lábam pedig kb.3 hete. Iszonyatosan rossz. Nem tudok se sportcipőt se rendes szandált felvenni. Igazából csak akkor dagad be ha sokat állok, megyek vagy sokáig ülök egy helyben.

35 hkm

2014. máj. 23. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!