Akiknek 4 hetesen kezdődött a rosszullét/hányás. Mikor múlt el Nektek?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 25. 12:09
1/11 anonim válasza:
hányingerem volt hánytam, ez eltartott a 16ik hétig!
2/11 anonim válasza:
13-14. héten szerencsére vége lett.
3/11 anonim válasza:
Szia! Nekem kb az 5. heten kezdodott az egesz napos iszonyatos hanyinger. Hal`istennek sosem hanytam, de nagyon rossz volt. A 14-15. heten kezdett enyhulni, most vagyok a 17. hetben es teljesen elmult, viszont helyette eg a gyomrom kegyetlenul, de erre a Rennie nagyon jo!! :)
4/11 anonim válasza:
Rosszullét és hányinger volt, hányás nem volt, és a 11. hétig tartott.
31hkm
5/11 anonim válasza:
10.heten kezdett enyhulni,aztan a 12.heten visszatert,akkor hanytam is,de a 13.het vegere teljesen elmult :)
6/11 anonim válasza:
5. héten kezdődött, egész nap hánytam a 12. hétig, utána jobb lett, 13. héten teljesen elmúlt.
7/11 anonim válasza:
amikor ilyen korán kezdődött, akkor a 14-15 héten múlt el.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Nem túl bíztató :( de remélem hamar túl leszek rajta.
2014. ápr. 25. 14:57
9/11 anonim válasza:
25 hetes vagyok. Ma is hànytam...
15. Hétig volt nagyon rossz! Aztán jobb lett. Minden reggel rosszul vagyok, kb hetente 1x még hányok. Előtte volt olyan nap, hogy 14x hànytam.
10/11 anonim válasza:
nekem az 5.6. héten kezdődött a rosszullét és a 12. 13. hétig tartott
31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!