Normális hogy ennyire fáj a méhem? Első baba, ezért nincs viszonyítási alapom!
Figyelt kérdés
19.5 hetes vagyok, és nagyon fáj egésznap a méhem, máskor is szokott fájni, de inkább csak akkor ha sokat megyek, vagy állok, vagy ülök. Most szinte feküdni is rossz. A dokim szabin van, és ezért nem tudom tőle megkérdezni, azt mondta ha baj lenne akkor menjek be a kórházba! Ez nem görcsölés,és nem is vérzek, nem is barnázok, csak monoton fájás, délelőtt még csak alul, de most szinte az egész méhem fáj.2009. dec. 29. 18:58
1/3 anonim válasza:
A méhed folyamatosan nő,a méhszalagok húzódnak,a baba is nyomhat olyan idegeket amitől fájdalmat érzel.Ha nem görcsös a fájdalom,semmi gond nincsen.Mindenesetre ha aggódsz,akkor inkább menj be az orvoshoz,mert ott biztosabbat,és megnyugtatóbbat mondanak.További szép terhességet,és jó egészséget Neked és születendő babádnak.BUÉK
2/3 anonim válasza:
Én is ennyi idős vagyok, pár napja volt, hogy komolyan megijedtem a hasfájás miatt. Egész nap szenvedtem, aztán este pisilésnél feltűnt, hogy olyan, mintha a hasam aljában lenne egy kemény kő. Gondoltam jöhet a barátom Laevolac... 1 óra és egy kis séta hatására minden kint volt, ami addig bent nyomott, és a hasfájás is elmúlt. Nekem olyan mindjárt megjönösen fájt a hasam.
3/3 anonim válasza:
Szia!Én tegnap voltam 20 hetes,és a múlt héten többször is volt ilyen egész napos hasfájásom.Biztos hogy a babád nő,nekem 19 hetesen látványosan nőtt a hasam is,szépen kikerekedett.Olyan érzésem volt nekem ,mintha húzná le valami,feszült,tompán fájt.Ne aggódj,nincsen semmi baj:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!