Kicsi lehet a babám? Azt mondják hogy elveszik bennem,
pedig már 23 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
Az orvos azt mondta hogy minden rende van a méretekkel de a hasam az szinte egyáltalán nem nől,még a farmeromat is simán betudom gombolni.Igaz hogy nemvagyok vékony inkább kövér,de az első babámmal azért jókora hasam volt.Tapasztalatok?Ki volt már ilyen helyzetben?
2009. dec. 29. 18:07
1/10 anonim válasza:
Ha az orvos azt mondta, hogy rendben vannak a méretei, akkor ne aggódj. Minden terhesség más, a hasad is lehet kisebb az elsőhöz képest. És különben is, ha pici a bab, akkor sincs baj, ha az lenne, a doki szólna.
2009. dec. 29. 18:32
2/10 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek akkora hasa volt mikor szülni ment mint nekem 4-5hónaposan. Alíg látszott. Szinte nem is hízott, mindössze 5kg-ot.
36.héten szült és 3kg felett volt a pici. A kettő nem függ össze, ne aggódj :)
2009. dec. 29. 19:27
3/10 anonim válasza:
30 hetesen még mindig a régi nadrágjaimat hordom, mindegyiket be tudom gombolni.És nagyon-nagy babát jósolnak:)
2009. dec. 29. 21:59
4/10 anonim válasza:
Anyu egyik kolléganője ikrekkel volt terhes és elég sovány csaj és semmi nem látszot rajta hogy terhes mikor betelefonált melóhelyre hogy megszülte az ikreket mindenki csak nézettt hogy biztos viccel mert semmi hasa nem volt
2009. dec. 31. 16:42
5/10 anonim válasza:
Szia ha a doki szerint minden rendben akkor ne aggodj. En 24 hetes vagyok es tolem is mindenki azt kerdi hogy hol hordom, mert nem latszik, de a dokim szerint pont akkora mint amekkora kell legyen a kicsi. Ezert en fel sem veszem a kerdeseket. A lenyeg hogy jol legyunk.
Boldog babavarast.
2009. dec. 31. 16:54
6/10 anonim válasza:
Ezen ne aggódj! Én 22 hetes vagyok és beleférek a régi nadrágjaimba. Engem anyósom szokott azzal idegesíteni, hogy neked nem lesz nagy hasad, mert elég derék vagy. Nem vagyok kövér, de sovány sem. Sőt eddig csak fogytam. Ha a doki mindent rendben talál, az a fontos.
2009. dec. 31. 17:14
7/10 anonim válasza:
Én vékony fajta vagyok de rajtam sem látszott a gyerek!Mikor szülni mentem hívni akarták a koraszülött osztályt, mert azt hitték huszonegy-két hetes vagyok!Csak ámultak mikor mondtam hogy 39 elmúltam és elfolyt a vizem!2850grammos babám lett!Makk egészségesen!Ja és 15 kilót híztam vele!60kiló voltam mikor szültem!
2009. dec. 31. 23:41
8/10 anonim válasza:
Szia
39 hetes 4 naposan mikor megjelentem a szülőszoba ajtajába és közöltem,hogy szülni jöttem a szülésznő teljesen elsápadt. A fél lépcsőház aggódott a "koraszülött" babámért. Az tény,hogy akkora hasam volt mint másoknak félidősen,nah de nagyon fitt tudtam lenni végig :)
3350g és 54 cm lett a lánykám
2010. jan. 1. 17:47
9/10 anonim válasza:
Az utolsó vagyok.
Azt még hozzáteszem,hogy 172 cm vagyok és 70 kg-val szültem.
Bennem tényleg nagyon elbújt!
2010. jan. 1. 17:52
10/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát egy kicsit csillapodott az aggodalmam.Ma is rengeteget mozgott ugyhogy akkor remélem nektek van igazatok és minden rendben van odabent.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!