Hányadik héten "érdemes" 4D ultrahangot csinálni? Mikor látszik a baba már elég szépen rajta?
Szia!
Én a 29 héten voltam,és nagyon szépen látszott mindene.
A kis arca,lábacskája,keze.
Szerintem érdemes addig várni.
32 km
Szia, mi háromszor voltunk.
14.héten: azért mentünk, hogy tutira megmondják nekem pontosan, hogy nem down-os (nem bíztam a sima uh-ban, de ez csak az én hülyeségem)
19.héten: ide is inkább genetikai okokból mentünk, de nagyon szépen belefért a képernyőbe a baba, de még sovány volt nagyon, csontvázka ufó-fejjel :)
27.héten: ez volt az igazi babamozi, gyönyörű pufi baba, ez volt a legszebb élmény! Egészben már nem fért el a monitoron, de nagyon cuki volt :)
27+3 naposan voltunk es gyonyoru volt, mar teljesen baba formaja volt raadasul az apukajara hasonlit! mar most lehetett latni. tok jol belefert a kis arca a kezecskeivel a kepbe, hatalmas elmeny.
buek 29+1 km
Nekem azt tanácsolták, hogy a 25-27. héten kell menni, mert akkor az ideális. Hát én mentem, de sajnos a hasfal vastagsága miatt nem lehetett tisztán látni az arcát. Most 33. hetes vagyok, már vékonyodott a hasfal, holnap megyünk még egyre, hátha szerencsénk lesz, és legalább az arcát megláthatjuk.
Kicsit szurkoljatok, hogy sikerüljön:-)
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!