Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A doktornő fel írta az "Utroge...

A doktornő fel írta az "Utrogestan" hüvelykapszulát.3x2-t Hogy kell róla majd leállni?

Figyelt kérdés

10 hetes terhes vagyok. Egy hónapja véreztem egy kicsit, most meg barnázok.

Mikor kell leállni róla?

Mennyi ideig kell?

Ti hogy, mikor használtátok?

Milyen hatással van a babára? és rám?

És ha nem használnám?

2014. máj. 21. 17:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ja, és szerintem annak, hogy nincs petevezetéked, nincs köze hozzá.

Az első terhességnél megvolt mind a kettő, aztán egy méhen kívüli miatt nekem is csak egy vezetékem van. Spontán estem teherbe.

2014. máj. 26. 01:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem is sógornőmnek pont így volt, egyik petevezetéke egy vakbélműtét után elsorvadt a petefészekkel együtt, a másik oldali pedig rendkívül alul működött, neki is azt mondták természetes úton nem lehet gyermeke. Adtak maguknak egy évet , ha addig nem jön a baba bele vágnak a mesterséges megtermékenyítésbe. 2 hónap múlva jött a baba, most volt 3 éves. A hüvely kapszula azért jobb (elvileg) mert biztosan eljut annyi mennyiség a megfelelő helyre amennyinek kell, a szájon át kényelmesebb, de minimálisan kevesebb jut el a megfelelő helyre. Szerintem ha ezt a hüvely kúpot már elkezdted ne cseréld le, jobb a békesség. Le állni nekem is úgy kellett (én szájon át szedtem) 3x1 3 napig 2x1 3 napig 1x1 nekem a 12-13 hét között kellett csökkenteni és utána már nem is véreztem. Fogadj szót a dokinak és semmi de semmi baja nem lesz a kisbabádnak, de ez most nagyon fontos, hogy használd mert a babád múlhat rajta.
2014. máj. 26. 07:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Bocs reggel van még. Szóval: NEM nekem is HANEM Én sógornőmnek is....
2014. máj. 26. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!