Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, van aki nagyon...

Kismamák, van aki nagyon picit barnázott, de pár óra múlva elmúlt?

Figyelt kérdés

Tegnap barnás volt a hüvelyváladékom, és pár barna foszlány is jött.

Hazajöttem, letusoltam, azóta - lekopogom - semmi. Az orvos azt mondta megerőltettem magam, pihenjek sokat. Szerintetek?

2014. máj. 21. 06:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány hetes vagy? Amúgy egy kis barnázás nem probléma, mert ahogy ássa mélyre magát a kicsike úgy egy egy hajszálér elpattanhat és az okozza. Én konkrétan véreztem 8 hetesen, és már 6 hónapos a babám, szóval ne aggódj, és fogadj szót pihenj sokat.
2014. máj. 21. 06:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem ez olyan 6 hetesen volt. Egyik delutan jott ilyen, meg masnap reggel picit. Utana nem volt semmi ilyesmi. Egeszsegesen szuletett meg a lanyom aki mar 15 honapos.

Hugomnak szinten 6 hetesen volt ez, de o 15 hetesen iszonyuan verzett korhazba kerult, neki hematomaja volt, amit akkor vettek eszre. De szerencsere helyre jott. A kicsivel sincs semmi baj azota sem. Mar 25 vagy 26 hetes terhes azt hiszem. :-)

Ha tovabbra is lenne ilyen gondod menj el orvoshoz, pihenj sokat. Valoszinu h eroltetestol van.

Sok egeszseget Nektek!

2014. máj. 21. 06:44
 3/6 A kérdező kommentje:

10. héten vagyok.

Tegnapelőtt voltam orvosnál mert sokat görcsölök. Minden rendben volt a babával. Tegnap nem mentem, csak hívtam, de azt mondta, ettől picurinak nem lesz baja. Kímélő életmód.

2014. máj. 21. 07:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Ti sem kaptatok hormont, ugye?
2014. máj. 21. 07:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem, nem kaptam semmit en sem es a tesom sem.
2014. máj. 21. 07:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a 2. terhességemnél volt kétszer pecsételő vérzés. Nekem is azt mondták, - és így is volt- hogy megerőltettem magam. (lakásfelújítás, igazából én nem éreztem fárasztónak, de a természet óvatosságra intett). Mindkétszer emelték a magnézium mennyiségét és pihennem kellett. Nem lett gond, időre szűltem.
2014. máj. 21. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!