Kismamák, van aki nagyon picit barnázott, de pár óra múlva elmúlt?
Tegnap barnás volt a hüvelyváladékom, és pár barna foszlány is jött.
Hazajöttem, letusoltam, azóta - lekopogom - semmi. Az orvos azt mondta megerőltettem magam, pihenjek sokat. Szerintetek?
Nekem ez olyan 6 hetesen volt. Egyik delutan jott ilyen, meg masnap reggel picit. Utana nem volt semmi ilyesmi. Egeszsegesen szuletett meg a lanyom aki mar 15 honapos.
Hugomnak szinten 6 hetesen volt ez, de o 15 hetesen iszonyuan verzett korhazba kerult, neki hematomaja volt, amit akkor vettek eszre. De szerencsere helyre jott. A kicsivel sincs semmi baj azota sem. Mar 25 vagy 26 hetes terhes azt hiszem. :-)
Ha tovabbra is lenne ilyen gondod menj el orvoshoz, pihenj sokat. Valoszinu h eroltetestol van.
Sok egeszseget Nektek!
10. héten vagyok.
Tegnapelőtt voltam orvosnál mert sokat görcsölök. Minden rendben volt a babával. Tegnap nem mentem, csak hívtam, de azt mondta, ettől picurinak nem lesz baja. Kímélő életmód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!