Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek lehet belőle...

Szerintetek lehet belőle baba? 6 hetes vagyok pont ma, a doki 12 mm-es petezsákot lát, benne szabályos szikhólyagot. Embrio nem látható.

Figyelt kérdés
A doki nem kecsegtet sok jóval, mivel nem látott embriót, ha hétfőre se látunk, művi missed ab-ot javasolt.
2014. máj. 20. 23:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem a középidőben voltunk együtt, hanem kb a 12. napon. Emiatt is mondja a doki, hogy nagyobbnak kellene lennie. Köszönöm a hozzászólásokat!
2014. máj. 21. 20:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Attól, hogy ti a 12. napon voltatok együtt még foganhatott a baba középidőben, ugyanis a hímivarsejtek több napig életképesek.
2014. máj. 21. 21:46
 13/18 A kérdező kommentje:
Milyen igaz, erre nem is gondoltam. :) Iszonyat izgulok, legyen már hétfő.
2014. máj. 22. 08:04
 14/18 anonim ***** válasza:
probalj megnyugodni,tudom nehéz,de csak arra koncentralj,minden oké!a barátnömnek azt mondtak 5-6hetes a petezsák nött,de nem látnak semmit,üres..ö is kedden megy majd visza,remélem neki is latjak majd,meg neked is.szoritok.csak ne idegeskedj mert az nem jó.
2014. máj. 24. 12:30
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves hozzászólást, nehezen megy, de azért próbálkozom. Hétfőn kiderül. A doki 90 %ra mondta, hogy ebből valószínű nem lesz babaó. :(
2014. máj. 24. 16:12
 16/18 anonim ***** válasza:
tudom nehéz :-(de tényleg ha ezen idegeskedsz,az nem tesz jót:-(:-(probalj meg valami szépre gondolni:-)lazits egy kicsit kapcsolodj ki,.majd irj mit mondtak.kitartast és szorítok neked!
2014. máj. 24. 19:10
 17/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nem fejlődött embrió még mindig, jövő hét szerdán műtét. :( Köszönöm, hogy szorítottatok!
2014. máj. 26. 10:12
 18/18 anonim ***** válasza:
:-(:-( sajnalom.pedig tényleg szoritottam:-(baratnöm holnap ment volna de kapott mara idöpontot,neki lattak ma már.tényleg sajnalom:-(
2014. máj. 26. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!