Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem nyomom nagyon a babát...

Nem nyomom nagyon a babát szex közben?

Figyelt kérdés
23 hetes vagyok, és a párom ahogy nől a pocakom, úgy veszem észre, hogy egyre jobban kíván. Előtte naponta egyszer szeretkeztünk, de most 2-3-szor is akár. Néha a páromat elkapja a hév, és szorosan magához ölel közben, ezzel nem okozok bajt a babának?
2008. júl. 29. 10:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha neked nem kellemetlen akkor nem hiszem, hogy bármi bajotok lenne. Őt még védi a magzatvíz is. Kellemes babavárást és együttléteket!
2008. júl. 29. 10:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Amíg neked nem kellemetlen, nem érzel semmit a pocidon, addig szerintem nincs baj.

Nekem pl. pár napja van az hogy közbe elkezd szúrni a bal oldalamon és akkor abbahagyjuk. Gondolom a Pocaklakó jelzi, hogy neki ez így nem tetszik!:)

Szóval emiatt ne aggódj, jelez majd ő ha vmi nem tetszik neki!;)

24 hetes kismami

2008. júl. 29. 10:59
 3/6 anonim ***** válasza:
szerrintem is igy van... ha neked nem kelemetlen, és nem fáj akkor nyugi.. én nekem a 8-dik honapig jo volt a sex...
2008. júl. 29. 11:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, nem jelzi a babám, hogy zavarná, akkor nem aggodalmaskodom rajta. Mindenkinek további szép babavárást, és örömteli összebújásokat!
2008. júl. 29. 11:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Húú, most nagyon irigy vagyok! Az én párom az a tipikus túlaggódó apuka lesz és idejét nem tudom, mikor mert hozzám nyúlni. Szex? Mi az?? :-))
2008. júl. 29. 11:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Ohho...kis mázlista...nemhogy szenved az a baba, hanem boldog mert az anyuci napi 3szor küld neki fantasztikus "boldogság" hormonokat /orgazmus/.
2008. júl. 29. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!