Budapesten melyik 4D-s rendelő a legalaposabb? Melyiket ajánljátok?
Mikor készülnek a legjobb képek?
Én a 21.hétben vagyok!
Hát hogy melyik a legalaposabb azt nem tudom, de mi a Baross u.-ba voltunk. [link]
Én 21 hetes voltam mikor mentünk, de megyünk majd mégegyszer a 28.-29. héten.
Azt pedig, hogy mikor készülnek jó képek? Hát véleményem szerint mindíg!:) Mindíg mindenhogy tetszeni fog neked szerintem, úgyhogy ez a te döntésed.:)
Itt van pár kérdés a 4D-vel kapcsolatban, szerintem sok kérdésre megkapod a választ. Jó olvasgatást!:)
Szia én a 30.héten voltam, az Uzsokiban, Kovács Katinál. Ő nagyon alaposan megnézett, 3/4 órát bent voltunk és ott csak 8000 Ft. tudom ajánlani!
28-32 héten a legjobb én azt hallottam. Addigra már picit kikerekedik és grimaszol is, stb... nagyon édi volt!
Kaptunk képeket is, meg dvd-t. Mi vittük, ő csak rávette.
34 hetes kismama
Szia.
Nekünk a 4D-Genesis nagyon tetszett! 1 órás volt a vizsgálat, 40perces DVD, egy csomó állókép CD-re írva és egy általunk választott fénykép, 12000 ft. Megyek 28-hetesen is mert korrektek voltak és nagyon aranyosak! A páromat megkávéztatták, egy egész kosár csokoládét toltak elém, szóval mint egy hercegnővel úgy bántak velem! Nem túl nagy hely, de nagyon barátságos és a leglehetetlenebb időpontban is fogadnak! A Márta pedig egy angyal és iszonyúan jól csinálja! Címük:Bp.1026 Lotz Károly u. 14
Tel: 0613927050 vagy 06302284444
Remélem tetszeni fog. Ja és a Baross utcaival nagyon vigyázz onnan a tesóm sírva jött ki!
Üdv 25 hetes kismama
Nekem is a 4D Genesis jött be!!! Majdnem egy órán át vizsgált a doktor néni, aki egy tünemény volt, ráadásul nyitvatartás után is fogadott, mert úgy értünk rá a párommal.
Voltam a Barossban is, ott 18 perc volt a vizsgálat egy mogorva nőcivel. Üdv 21 hetes kismami
Igen, döntöttem a 4D Genesisbe fogok bejelentkezni!!!!!
Köszönöm mindenkinek!!!!!
Sziasztok!
Tudom, hogy kérdésre nem illik kérdezni, de a Baross utcai alatt a klinika alagsorában lévő Ultrahangot értitek, vagy a klinikával szemben lévő rendelőt. Az alagsoriba van időpontom, mert a dokim ezt ajánlotta. Ha ennyire rosszak a tapasztalatok akkor én is máshová megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!