Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi kismama-ruhát vettél?...

Mennyi kismama-ruhát vettél? És miket?

Figyelt kérdés
2014. máj. 19. 11:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
9. vagyok, 35 hetes és még mindig dolgozom...
2014. máj. 19. 11:57
 12/21 anonim ***** válasza:
kb. 4 nadrágot, már a 12. héten alig tudtam a régieket felvenni
2014. máj. 19. 12:12
 13/21 anonim ***** válasza:

2 nadrágot és 1 felsőt kaptam kölcsönbe.

Egy kismama farmert és vékony blúzt vettem. Több, kimondott kismama ruhát nem, hanem tunikákat vettem, amit szülés után is hordhattam.

2014. máj. 19. 12:36
 14/21 anonim ***** válasza:

4 db szoptatós melltartót, és 2 db szoptatós hálóinget :)

Nyáron, melegben volt "nagy" pocakom, de az is eléggé kicsike volt. Általában tunikákat hordtam, vagy tunika hosszúságú, bővebb ingeket leggingssel, jegginsgsel (gumis derekú, szóval engedett), vagy nyári ruhákat. Szabadidőben gumis derekú rövidnacit, és néha melegítőalsóban (új, nem a kinyújtott, agyonhasznált fajta) kimerészkedtem az utcára.

Sajna xxs-es kismama rucik nem nagyon léteznek, vagy ott nem, ahol én néztem, szóval így oldottam meg.

2014. máj. 19. 12:39
 15/21 anonim ***** válasza:
Én semmit, előtte is mindig leggings-t hordtam, meg hosszú felőket. ELég jól kihúztam eddig, most 34. hétben vagyok. 1-2 gatyát vettem azóta pluszba, meg pár felsőt de azok se kimondottan kismama ruhák. Általában amúgy turiban szoktam vásárolni ez a kismamaruha ez csak egy biznisz szerintem :D
2014. máj. 19. 13:17
 16/21 anonim ***** válasza:

Újonnan 2 nadrágot vettem,használtan nem találtam akkor,mikor kellett,pedig nagy turizós vagyok.

Vettem továbbá 2 felsőt,az kimondottan kismama felső,az már használt.

Kórházba vettem 2 nadrágot,egy hálóinget és 3 fehér pólót,majd látjuk alapon pedig sport melltartót,vagy hogy is hívják,mert a kosaras,szivacsos nem biztos,hogy kényelmes lesz;ezt nem tudom előre.Szülés utánra pedig 7 "mama bugyit"(nagyon fogom utálni,de olyankor az kell)

A felsőimet tudtam hordani végig,a bővebbek most kicsit passzossabbak,de simán hordható mind.39 hetes vagyok,mást már nem veszek :-)

2014. máj. 19. 13:37
 17/21 anonim ***** válasza:
2 db kismamanadragot csinaltattam, vettem egy kabatot, amibe belefert a hasam es vagy 4 uj melltartot. A tobbi ruham terhsseg elottrol volt meg.
2014. máj. 19. 13:41
 18/21 anonim ***** válasza:

2 kismama farit: 1-et ami az elején volt jó kisebb pocira és egyet ami már nagy hasra+leggingset hordtam, ami amúgy is volt, de vettem is

Vettem télen 2-3 hosszú felsőt, de nem kismama felsőt, hanem ami nyúlik pocinál. + jó volt rám sok régi bővebb, vagy sztreccs felsőm

Ahogy jó idő lett vettem tunikákat, egy mell alatt húzott ruhát (egyik sem kimondottan kismama felső, csak egyszerűen nagyobbak vagy sztreccs, ami nyúlik), kismama farmerszoknyát.

Szóval szerintem nem éri meg kimondottan kismama felsőket venni(csak mert kismama, rátesznek jó pár ezer forintot), mert abból tudsz venni olyan szabásúakat, ami simán jó kismamaként is vagy ha nem hízol sokat és jó alakod marad sztreccs(én szerettem így járni, mert nem híztam sokat). A nadrág és a szoknya más kérdés, sajnos azt nem tudtam máshogy megoldani. Azt venni kell. Tök jó tipp: bonprix.hu Rengeteg jó szabású ruha, felső és tunika van, ami nem kismama, de jó akkor is és utána is. Én innen öltözködtem.

2014. máj. 19. 13:45
 19/21 anonim ***** válasza:
én rengeteget, szerettem őket, kényelmesek:)
2014. máj. 19. 13:46
 20/21 anonim ***** válasza:
2 kismama farmert: egy csőszárút és egy lazább, játszósat
2014. máj. 19. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!