Mennyi kismama-ruhát vettél? És miket?
Figyelt kérdés
2014. máj. 19. 11:12
2/21 anonim válasza:
Első terhességnél semmit, 2 bandázst ami tökéletes volt, a nacikat befőttes gumival oldottam meg, ráhúztam a bandázst és hosszított felsőt. Most beszereztem egy kismama farmert, de nem kényelmes így felesleges volt.
4/21 anonim válasza:
Sajnos nagyon sokat kellett vennem, eleve XS-es nacit és S-es felsőket hordtam, gondolhatod, a pocakom növekedésével ez mivel járt.:)
Azóta már minden jó rám megint, csak terhesség alatt zsírúj ruhákat kellett (sajnos) hordanom, mindenből. Dzsekim 36-os volt, vannak ruhák, amik nem nyúlnak (műbőrkabát, nacik), vagy nem akartam kinyújtani a ruháimat (felsők), hogy később is legyenek jók.:)
5/21 anonim válasza:
3 nadrágot vettem használtan vaterán. A felsőim lazák, hosszabbak, jók voltak végig.
6/21 anonim válasza:
3 kismama farmert, meg felsőket. Imádom a feszülős kismama felsőket, főleg mivel nagyon keveset híztam :)...Ja igen szoknyát is vettem!
7/21 anonim válasza:
Egy farmert meg egy farmer szoknyát. 2-3 hosszú ujjú felsőt (késő ősz-tél). Meg egy szövetszoknyát blúzzal, mert temetésre kellett mennem. A második terhességnél vettem pár rövid ujjú felsőt (tavasz-kora nyár).
8/21 anonim válasza:
Elég sok ruhára volt szükségem s-m-es méretem volt mielőtt terhes lettem. Leginkább turiban vásároltam, ez nem került sokba. Ezenkívül egy kismama farmert vettem (nem igazán szerettem)és 2 tunikát.
9/21 anonim válasza:
Én is s-xs kategória vagyok, második baba. 12. héten már csak 1 nadrágot tudtam felcibálni, úh a 12. hetes uh után vettem 2 farmert és kb 4 felsőt. Azóta kiderült, h ez nagyon kevés, évszakváltás etc.etc. Úh rendeltem 3 hosszúujjú kismama felsőt, 2 tunikát, 2 trikót, 2 inget, 2 leggingst, 4 ruhát és 3 melltartót, 4 harisnyát.
10/21 anonim válasza:
Elso terhessegnel vettem 1 nadragot,1 szoknyat es 2 felsot.Utaltam oket,alig hordtam,nem tartottam meg oket.
Most varjuk a masodik babankat,nem tervezek kismama ruhakat venni, vannak hosszu nyari ruhaim amik csak mell alatt gumisak,ebbol a fazonbol veszek meg nehanyat.
Hovosebb idoben pedig hosszabb felsoket tervezek hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!