Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes terhes vagyok,...

21 hetes terhes vagyok, masnak is volt ennyi problemaja?

Figyelt kérdés
Ket-harom napja hasizom szeru fajdalom van a hasamban,mellette meg faj a szemeremcsontom,a forgocsontom,a derekam.Elso nap meg 1-2-szer huvelyi nyilalasom is volt..... Szoval most meg a jaras is kellemetlen,meg hogyha fekves kozben fordulok.Ha fekszek akkor nem faj semmi.Eddig is volt ilyen-olyan bajom,de ez most mindennek a csucspontja.Sok helyen azt olvasom hogy ilyen tunetek lehetnek a meh novekedesetol is,de nekem mar van egy kislanyom,es vele egyatalan semmi ilyen tunetem nem volt!Gondolkodom rajta hogy hogy elmegyek a dokihoz,igaz hogy idopontom nem mostanra van,de en ezt mar nem birom:((( Arrol meg nem is beszelve hogy o is az ilyen jellegu panaszaimra altalaban csak max megemeli a magnezium adagomat...Sokszor ugy erzem azt hiszi hogy csak szorakozasbol jarok hozza(mert eleg gyakran jarok).De en orulnek neki a legjobban ha nem kellene!De mar lassan meg arra sem erzem magam keppesnek hogy ellassam a mindennapi dolgaimat:(

2014. máj. 15. 20:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
64%
most sehova nem kéne menned!!! én nem is nagyon tudok,egész nap fekszem!!!ebben az időszakban nagyon kell vigyázni mert kinyilhat a méhszáj amit összevarnak ugye és akkor be is fektethet a kórházba és utána is csak fekvés!!inkább most feküdj sokat utána ha itt lesz a kis lurkó már nem tudunk már :)
2014. máj. 18. 05:01
 12/12 anonim ***** válasza:
36%

Nálad nagyobb terhességem volt, és hidd el, feküdnék vele egy évig is, csak ne halt volna meg!

Fekvés, tűrd, és örülj, hogy fény derült a gond okára!

2014. máj. 28. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!