Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen az ha elfolyik a...

Milyen az ha elfolyik a magzatvíz?

Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 16:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
6. válaszoló vagyok. Akkor szerintem sem a magzatvíz, hanem inkább a hüvelykúp. Nekem is írt föl az orvosom, és ha nem feküdtem egész éjszaka miután felraktam, akkor legalább a fele nekem is kifolyt, ahogy feloldódott. Azt szokták itt gyik-en javasolni, hogy papírzsepivel ki lehet próbálni, hogy tényleg a magzatvíz szivárog-e. Beteszel egyet, és ha fél óra alatt átázik, akkor magzatvíz, ha nem ázik át, akkor csak folyás. Gratulálok a babához, és majd könnyű szülést neked :-)
2014. máj. 15. 21:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, szerintem az csak a kúp, nem valószínű, hogy a magzatvíz. Én a 23.héten vagyok, múlt héten használtam kúpot hüvelygyulladás miatt, és használat közben ugyanezek voltak a tüneteim. Vasárnap este használtam az utolsót, és kedd óta semmi tünet:)
2014. máj. 16. 10:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is 34 hetes vagyok, kúpkúra után nekem is volt ilyen, ennek semmi köze a magzatvízhez.
2014. máj. 16. 13:00
 14/14 anonim ***** válasza:
a lényeget kihagytad, akkor az tuti a kuptól van.
2014. máj. 16. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!