Van ezzel a kocsival kapcsolatosan valakinek, tapasztalata véleménye?
kicsit rosszul linkeltem:) bocsánat
www.tikotiko.hu/babakocsik
itt van többféle babakocsi. Melyikre gondolsz? A Kunert-re? Én is filózom rajta, bár igazából bolygósítható kerekűt szeretnék, de ennek olyan kecsegtető az ára! Nyiregyi vagy? Hány hetes?
23hetes
ó bocsánat:)
a középső babakocsira gondoltam igen:)
ez a bolygósítható dolog nagyon fontos...lehet nagyon naív a kérdés de azért kíváncsi vagyok a véleményekre.
nem, kerepesi vagyok:) de ahogy nézem házhoz hozzák meg annyi jó dolog van itt hogy ha majd eldöntöttük hogy megvesszük akkor lehet hogy egy kirándulás keretében leautózunk és akkor már több dolgot is vehetünk.
17+3 hetes vagyok:)
Igen, az a Kunert, de ez nem bolygósítható, engem is ez tart vissza. Úgy utálom, hogy ezekre a kocsikra rá kell nehézkedni, ha kanyarodsz.
első voltam :)
Boldog babavárást!
Ha egy kicsit rááltok a netre, találtok olyat, ami ugyanennyit tud hasonló árban, de az egyik pár kereke bolygósítható. Azt hiszem vaterán láttam, hogy 7500 ft-ért plusszba bolygósra gyártják.
Bizti jó kis kocsi, de nekem sajna nem férne be az autóm csomagtartójába. Egyébként én is nézegettem ezt a stílust.
jajj most annyira elbizonytalanodtam:(
annyira megtetszett és az ára is tök jó:(
csúcs hogy pont ezt hagyják ki belőle pedig a ősrégi alap kocsikon is volt ilyen funkció legalább az egyik tengelyen:(
Szia!
Mi pont a múlt héten rendeltünk erről az oldalról ilyen babakocsit, és ugye már meg is érkezett. Kipróbáltuk, nekem nagyon tetszik, egyébként annyira nem gáz a kerék, sőt...
Tényleg elég masszív kocsi, és nagyon sok tartozéka van, amik elég hasznosak.
Szerintem tényleg nagyon jó, én csak ajánlani tudom.
képzeljétek:)
a párom az utcán egy hölgynél látott ilyen babakocsit, az unokát tologatta:) párom rákérdezett hogy ők is netről rendelték e és hogy mi a vélemény róla...a hölgy nagyon kedves volt, dícsérte és még meg is engedte hogy tolhassa egy kis kört:)
párom nagyon élvezte:D
csúcs egy pali:D
úgyhogy azt hiszem eldöntöttük a kérdést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!